Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκολιτς: Μπορούμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α2

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των Trikala Basket έκανε ο Στεφάν Νίκολιτς. Ο έμπειρος πλέι μέικερ μίλησε για την φιλοδοξία των Τρικάλων να ανέβουν κατηγορία, για τις νίκες που θέλει να φέρει στην ομάδα αλλά και για την πόλη που του αρέσει πολύ.

Για τον λόγο για τον οποίο ήρθε στα Τρίκαλα:

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ… Ο βασικός λόγος που ήρθα στα Τρίκαλα είναι η φιλοδοξία της ομάδας να παίξει στην Α2 κατηγορία. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Είδα την ομάδα, είδα το ρόστερ, μου αρέσουν οι συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά αυτή την σεζόν και να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α2”.

Τι να περιμένουν οι φίλοι των Trikala Basket από τον Στεφάν;

“Θα πρέπει να περιμένουν έντεκα νίκες και μετά να μπούμε στα πλέι οφ. Δεν ήμουν από την αρχή της σεζόν στην ομάδα οπότε θα πρέπει να προπονηθώ σκληρά. Θα κάνω ότι μπορώ για να τα καταφέρω”.

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την πόλη των Τρικάλων;

“Είχα έρθει ξανά εδώ μια φορά όταν έπαιζα στην ΑΕΚ. Το πρωτο πράγμα που μου είπε ένας παλιός μου συμπαίκτης πριν έρθω στα Τρίκαλα είναι ότι είναι μια πολύ ωραία πολη, ειδικά τα Χριστούγεννα… με τον στολισμό και αυτό το όμορφο πάρκο (σ. σ. Μύλος των Ξωτικών). Ήδη τις πρώτες ημέρες που βρίσκομαι εδώ μου αρέσει. Είναι ζωντανή πολη… μικρή αλλά ζωντανή και όμορφη πόλη”

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή