Νίκος Ανδρουλάκης: Πολυμέτωπη επίθεση από τα Τρίκαλα (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ παρουσία του προέδρου του κόμματος

Στα Τρίκαλα παραβρέθηκε σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κλείνοντας το διήμερο περιοδειών στη Δυτική Θεσσαλία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr,  απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του κόμματος που συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη, απηύθυνε πολυμέτωπη κριτική ενώ αναφέρθηκε και στις προτάσεις του κόμματος που εκπροσωπεί σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων όπως είναι η ενέργεια, η εργασία, η στεγαστική πολιτική αλλά και η αγροτική παραγωγή.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα των εκλογών, τόνισε «Υπάρχει χειρότερη τερατογέννηση από το να εκθέτεις τη χώρα σου διεθνώς, όπως έκανε ο Κυριάκος Μητοτσοτάκης που έκλεισε την πόρτα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, για να ελέγξουν όπως κάνουν τα καθεστώτα τύπου Ουγγαρίας» ενώ από το στόχαστρο δεν ξέφυγε ούτε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ λέγοντας χαρακτηριστικά «Εμείς αγωνιζόμαστε για μία χώρα και ένα λαό περήφανο. Μία ευρωπαϊκή κανονική χώρα. Με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, στο κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία. Δεν αγωνιζόμαστε για τη χώρα της συγκάλυψης, των υποκλοπών και του παιχνιδιού των τηλεοπτικών αδειών. Δε θα δείτε στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Παράταξης κανένα που καταδικάστηκε με 13 -0 από το Ειδικό Δικαστήριο, όπως στον ΣΥΡΙΖΑ με το Νίκο Παππά…».

Στο τέλος της πολιτικής εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν από τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα Γιάννη Τριγώνη, οι υποψήφιοι βουλευτές για τον νομό Τρικάλων οι οποίοι είναι: οι Στέλλα Ζολώτα, Γιώργος Ηλιάδης, Ιωάννα Καρρά, Χρήστος Κωστούλης, Σωτήρης Μπλέτσας και Γιώργος Οικονόμου.

 

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 105 ετών η Βασιλική Νταή

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 105 ετών η Βασιλική Νταή

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της αγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς, Νταή Βασιλικής, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 105 ετών …
Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα στους κτηνοτρόφους που χάνουν τα κοπάδια τους

Κώστας Τσιάρας: Η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα στους κτηνοτρόφους που χάνουν τα κοπάδια τους

Τηρούνται όλα τα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα για περιορισμό και εκρίζωση της πανώλης των μικρών μηρυκαστικών …
Έφυγε από τη ζωή ο 57χρονος Ευστάθιος Κοσμίδης

Έφυγε από τη ζωή ο 57χρονος Ευστάθιος Κοσμίδης

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια του αγαπημένου μας γιου, αδελφού και θείου, Ευστάθιου Κοσμίδη …
Φωτιά σε βράχο των Μετεώρων στην Καλαμπάκα

Φωτιά σε βράχο των Μετεώρων στην Καλαμπάκα

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε θάμνους που βρίσκονται σε βράχο των Μετεώρων με το θέαμα να είναι απίστευτο σε …