Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκος Ανδρουλάκης: Πολυμέτωπη επίθεση από τα Τρίκαλα (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ παρουσία του προέδρου του κόμματος

Στα Τρίκαλα παραβρέθηκε σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κλείνοντας το διήμερο περιοδειών στη Δυτική Θεσσαλία. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr,  απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του κόμματος που συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη, απηύθυνε πολυμέτωπη κριτική ενώ αναφέρθηκε και στις προτάσεις του κόμματος που εκπροσωπεί σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων όπως είναι η ενέργεια, η εργασία, η στεγαστική πολιτική αλλά και η αγροτική παραγωγή.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα των εκλογών, τόνισε «Υπάρχει χειρότερη τερατογέννηση από το να εκθέτεις τη χώρα σου διεθνώς, όπως έκανε ο Κυριάκος Μητοτσοτάκης που έκλεισε την πόρτα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, για να ελέγξουν όπως κάνουν τα καθεστώτα τύπου Ουγγαρίας» ενώ από το στόχαστρο δεν ξέφυγε ούτε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ λέγοντας χαρακτηριστικά «Εμείς αγωνιζόμαστε για μία χώρα και ένα λαό περήφανο. Μία ευρωπαϊκή κανονική χώρα. Με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, στο κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία. Δεν αγωνιζόμαστε για τη χώρα της συγκάλυψης, των υποκλοπών και του παιχνιδιού των τηλεοπτικών αδειών. Δε θα δείτε στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Παράταξης κανένα που καταδικάστηκε με 13 -0 από το Ειδικό Δικαστήριο, όπως στον ΣΥΡΙΖΑ με το Νίκο Παππά…».

Στο τέλος της πολιτικής εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν από τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα Γιάννη Τριγώνη, οι υποψήφιοι βουλευτές για τον νομό Τρικάλων οι οποίοι είναι: οι Στέλλα Ζολώτα, Γιώργος Ηλιάδης, Ιωάννα Καρρά, Χρήστος Κωστούλης, Σωτήρης Μπλέτσας και Γιώργος Οικονόμου.

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή