Υπολοιποι ΔημοιΠρωτοσέλιδα

Νίκος Πλακιάς για την αποφυλάκιση του σταθμάρχη: «57 αθώοι δολοφονημένοι, 41 πέρασαν την πόρτα του ανακριτή, 0 στην φυλακή»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποφυλάκιση του σταθμάρχη για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

2 Aug 2024

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αποφυλάκιση του σταθμάρχη για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα, εξέφρασε την απογοήτευση και την οργή του για την απόφαση αυτή.

Ο κ. Πλακιάς σχολίασε χαρακτηριστικά: «57 αθώοι δολοφονημένοι, 41 πέρασαν την πόρτα του ανακριτή, 0 στην φυλακή». Στην ανάρτησή του, τόνισε ότι η μόνη δικαιολογία που θα μπορούσε να δεχτεί για την αποφυλάκιση του σταθμάρχη είναι η έλλειψη χώρου στη φυλακή για τον πρώην Υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

«Όλα τα άλλα με αφήνουν αδιάφορο. Αλλά με πόση γρηγοράδα γίνονται οι αποφυλακίσεις, ενώ για να οδηγηθούν οι ένοχοι στη φυλακή, τίποτα! 57 αθώοι δολοφονημένοι. 41 πέρασαν την πόρτα του ανακριτή. 0 στην φυλακή. Καλές διακοπές Έλληνες,» πρόσθεσε ειρωνικά, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την απονομή της δικαιοσύνης.

Η ανάρτηση αυτή έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά των αντιδράσεων για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται η Δικαιοσύνη την υπόθεση των Τεμπών.

Trikalanews
Author: Trikalanews

DOTSOFT AE – NOVA ICT AE: Δέκα δράσεις για την ψηφιακή μεταμόρφωση των Τρικάλων

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.