Τα νέα της πόληςΠρωτοσέλιδα

Βιολάντα: Παναγιώτου και Δημητρακόπουλος στην υπεράσπιση

Τη συνυπεράσπιση του ιδιοκτήτη της Βιολάντα ανέλαβαν ο Γιώργος Παναγιώτου και ο Αλέξης Δημητρακόπουλος, όπως έγινε γνωστό σε συνέντευξη στη Λέσχη 97,6.

26 Feb 2026
Γιώργος Παναγιώτου, Δημήτρης Παπαστεργίου και Κώστας Τζιωρτζιώτης σε επίσκεψη στη Βιολάντα το 2019

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση της Βιολάντα, καθώς τη συνυπεράσπιση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης ανέλαβαν πλέον ο τρικαλινός δικηγόρος Γιώργος Παναγιώτου και ο Αλέξης Δημητρακόπουλος.

Μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6, ο κ. Παναγιώτου επιβεβαίωσε ότι πλέον συμμετέχει στο νομικό σχήμα υπεράσπισης, τονίζοντας ότι το δικαίωμα κάθε κατηγορουμένου να επιλέγει τον συνήγορό του είναι θεσμικά κατοχυρωμένο.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η υπεράσπιση θα είναι ιδιαίτερα προσεκτική στις δημόσιες τοποθετήσεις, σημειώνοντας πως προέχει ο σεβασμός στις οικογένειες των θυμάτων.

Σε ό,τι αφορά τη δικαστική στρατηγική, ανέφερε ότι δεν θα κατατεθεί άμεσα αίτηση αποφυλάκισης, ενώ επανέλαβε τη θέση περί τεκμηρίου αθωότητας, διαχωρίζοντας την έννοια της αμέλειας από τον δόλο.

Παράλληλα, έκανε λόγο για ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας της επιχείρησης, επισημαίνοντας την αγωνία περίπου 300 εργαζομένων για την επόμενη ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι το 2019, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, ο Γιώργος Παναγιώτου είχε επισκεφθεί τη ΒΙΟΛΑΝΤΑ μαζί με τον τότε υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου και μέλη του συνδυασμού «Επανεκκίνηση», ενώ σε σχετικό δημοσίευμα γινόταν αναφορά στη φιλική του σχέση με τον Κώστα Τζιωτζιώτη και στη νομική του συνεργασία με την εταιρεία.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..