Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκος Σακκάς: Με όραμα και έργο, σοβαρή δουλειά, ταπεινότητα και σεμνότητα, πάμε τον Δήμο μας πιο ψηλά!

 Ο Δήμαρχος Τρικκαίων ενημέρωσε διεξοδικά τους συνεργάτες του για την προσπάθεια του Δήμου, απέναντι στη σφοδρή κακοκαιρία

Με όραμα και έργο, σοβαρή δουλειά, ταπεινότητα και σεμνότητα, πάμε τον Δήμο μας πιο ψηλά! Με τα παραπάνω λόγια ο Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων κ. Νίκος Σακκάς έδωσε το στίγμα των προθέσεων του σε ότι αφορά τον Δήμο στην συνάντηση της ομάδας του, η οποία πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, απευθυνόμενος προς τους υποψηφίους συμβούλους του, τους ενημέρωσε διεξοδικά, για τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής, κατά την διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας που “χτύπησε” και την περιοχή των Τρικάλων, αλλά και για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, μετά την καταστροφή και για την προσπάθεια επούλωσης των πληγών.

Οι συνεργάτες του και υποψήφιοι σύμβουλοί του, του απεύθυναν ερωτήσεις οι οποίες  και απαντήθηκαν, αναφορικά με το σύστημα των αποζημιώσεων και πως μπορούν όλοι να βοηθήσουν όποιον χρειάζεται βοήθεια.

Ο Δήμος Τρικκαίων ήταν εξαρχής και θα συνεχίσει να είναι, στο πλευρό των πληγέντων συμπολιτών, είπε ο Δήμαρχος, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη κακοκαιρία για την οποία η ΕΜΥ έχει ανακοινώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, από την ερχόμενη Δευτέρα. Ο Δήμος είπε ο κ. Σακκάς, είναι ήδη σε επιφυλακή, με όλα τα μηχανήματα που διαθέτει, για να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν.

 

 

 

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή