Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νίκος Δένδιας: «Ο τόπος χρειάζεται πολιτικούς σαν τον Μικέλη»

Μετά τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος και κορυφαίος πρώην Υπουργός Νίκος Δένδιας στηρίζει την υποψηφιότητα του Μικέλη Χατζηγάκη κάνοντας λόγο για «λαμπρό παράδειγμα της νέας γενιάς πολιτικών που χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία»!

Μάλιστα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει μεταξύ άλλων ένθερμων λόγων στην δήλωσή του πως «χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν τον Μικέλη… για να υπηρετήσουν την ιδιαίτερη πατρίδα τους, στην περίπτωσή μας τα Τρίκαλα».

Η πλήρης δήλωση του Νίκου Δένδια έχει ως εξής:

«Ο Μικέλης Χατζηγάκης είναι ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας γενιάς πολιτικών που χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία. Της νέας γενιάς πολιτικών που πρέπει να μπουν στον πολιτικό στίβο. Να μπουν στον στίβο της προσφοράς στην κοινωνία.

Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν τον Μικέλη. Με επαγγελματική εμπειρία, αλλά και με σημαντική επιστημονική κατάρτιση. Που θα αφήσουν τον επαγγελματικό στίβο για να έλθουν στον στίβο της γενικής προσφοράς, της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Για να υπηρετήσουν την πατρίδα τους, την ιδιαίτερη πατρίδα τους, στην περίπτωσή μας τα Τρίκαλα, αλλά και την μεγάλη πατρίδα, την Ελλάδα. Και σε δεύτερο βαθμό την ίδια την Ευρώπη.

Η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μάχεται ώστε η κοινωνία μας να γυρίσει σελίδα. Σ’ αυτήν την μεγάλη προσπάθεια οι νέοι άνθρωποι έχουν να παίξουν έναν εξαιρετικό ρόλο.

Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τις μέρες του ΣΥΡΙΖΑ και να πάμε μπροστά. Σε μια διαφορετική κοινωνία με μια διαφορετική προσέγγιση. Μια κοινωνία νέων ανθρώπων που μαζί με τα παλιότερα ικανά μας στελέχη θα κτίσουν την Ελλάδα των ονείρων μας.»

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή