Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νομιμοποίησαν τα «Σόδομα και τα Γόμορρα»

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας D. Ed., M. Ed., Ph.D

Παρά τις πρωτοφανείς αντιδράσεις, σε πολιτικό και σε κοινωνικό επίπεδο, έγινε, τελικά, νόμος του κράτους ο «Γάμος» των ομοφυλόφιλων και νομιμοποιήθηκαν «τα Σόδομα και τα Γόμορρα» της κοιλάδας του Σιδδίμ.

Βεβήλωσαν τον λεγόμενο «Ναό της Δημοκρατίας» όσοι στήριξαν τον νόμο «έκτρωμα», αφού αφαίρεσαν την ταυτότητα του φύλου, της οικογένειας, της θρησκείας και της Πατρίδας.

Κατέλυσαν, βίαια, αξίες και αρχές, πάνω στις οποίες στήθηκαν οι κοινωνίες, παρά την διαφωνία και την προτροπή της Εκκλησίας.

«Άρρεν και θήλυ» έκανε ο Θεός και η φύση, πάνω σ’ αυτό, στηρίζει την αιώνια υπάρξή της.

Η οικογένεια, το κύτταρο της κοινωνίας, γίνεται πρωτίστως από δύο συμπληρωματικά όντα, δηλ. τον άνδρα και την γυναίκα.

Ο Χερένιος Δομένιος, Λατίνος νομικός και στυλοβάτης του Ρωμαϊκού Δικαίου, που έζησε τον 3ο μ.Χ. αιώνα, γράφει πως «Γάμος εστί συνάφεια ανδρός και γυναικός».

Η Ορθοδοξία, στα μυστήρια, λέγει πως «στέφεται ο δούλος και η δούλη του Θεού» και έτσι αυξάνεται και πληθύνεται το ανθρώπινο γένος, ενώ η Ελλάδα είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ορθόδοξη χώρα, που ψήφισε νόμο, για τους ομοφυλόφιλους. Είναι ΝΤΡΟΠΗ.

Δεν είχε η κυβέρνηση Μητσοτάκη το θάρρος να κάνει ονομαστική ψηφοφορία και προτίμησε την ηλεκτρονική, νομίζοντας, ότι θα αποφύγει τα … παρατράγουδα της κάλπης. Όλη η κοινωνία γνωρίζει πλέον ποιοι ψήφισαν τον «νόμο» και γιατί τον ψήφισαν.

Παρά ταύτα, κι έτσι, έγινε το λάθος, και οι ψηφίσαντες θετικά είναι 175 κι όχι 176. Οι 77 ψήφισαν ΟΧΙ, παρών είπαν οι 2 και 46 απείχαν της ψηφοφορίας. Μεταξύ των ψηφισάντων, το επαίσχυντο νομοσχέδιο, ήταν και οι (4) βουλευτές των Τρικάλων Σκρέκας, Λιούτας, Παπακώστα και Κοντοτόλη. Να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν.

Τα γλέντια και οι χοροί στα κέντρα των ομοφυλοφίλων και αλλού, κράτησαν πολύ, λες και ελευθέρωσαν την πατρίδα από τους Τούρκους.

Ακόμα και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καταπάτησε τον θεσμικό της ρόλο, κόντεψε να … ξενυχτήσει, μαζί με την Μπακογιάννη, τον Σκέρτσο, τον Πατέλη, τον Βαλιανάτο. Τα γκέι Bar πήραν φωτιά.

Ομαλοί κα ανώμαλοι «συνευοχούντο», και διασκεδάζοντας τον διασυρμό της Οικογένειας, της Ορθοδοξίας και της Πατρίδας.

Το κατάπτυστο νομοσχέδιο, πέρασε με την ψήφο Βουλευτών κι άλλων κομμάτων της Αντιπολίτευσης, σώζοντας έτσι τον Μητσοτάκη από την απώλεια της δεδηλωμένης και την πτώση του.

Δεκανίκια, του καταρρέοντος Πρωθυπουργό, έγιναν οι Κασσελάκης, νυμφευμένος με τον Αμερικανό Τάιλερ, ο Ανδρουλάκης, η Κωνσταντοπούλου και ο ΧαρίτσηςΜε απλά λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, και η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ξέχασαν ότι είναι αντιπολίτευση και αντί να οδηγήσουν τον Μητσοτάκη στην έξοδο, του έδωσαν το «φιλί της ζωής».

Η όλη διαδικασία ήταν κωμικοτραγική, με μία εξαίρεση, αυτήν του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είπε τα αυτονόητα, για τον «Γάμο» των ομοφυλοφίλων, δηλ. ότι το νομοσχέδιο αποτελεί ανατροπή του Οικογενειακού Δικαίου.

Κατά την ομιλία του, όμως, ενδεχομένως με υπόδειξη του Μαξίμου, ελάχιστοι ήταν οι βουλευτές της Ν.Δ., που παρέμειναν στα έδρανα. Η συντριπτική πλειοψηφία θέλησε να απαξιώσει τον πρώην Πρωθυπουργό της, με την απουσία.

Πάντως, οι νόμοι και τροποποιούνται και καταργούνται και παγώνουν και κοιμούνται ή όπως έλεγαν οι Σπαρτιάτες «εώμεν τους νόμους καθεύδειν» δηλ. ας αφήσουμε τους νόμους να κοιμηθούν.

Ο «Νόμος» αυτός έφερε μεγάλη αναστάτωση και στα κόμματα, που τον ψήφισαν, παρά τα όσα λέγονται ή φαίνονται.

Ο απολογισμός της επόμενης μέρας είναι βαρύς και αρνητικός, για τους ψηφίσαντες και θετικός για όσους τον καταψήφισαν.

Ο «Γάμος» των ομοφυλοφίλων φέρνει και … πολιτικά… διαζύγια, τα οποία θα καταγραφούν αριθμητικά στις Ευρωεκλογές.

Φαίνεται πως η κοινωνία γυρνά τις πλάτες στις ηγεσίες των κομμάτων, που στήριξαν τον κατάπτυστο «νόμο» που ουσιαστικά στρέφεται κατά της Οικογένειας, η οποία παραδοσιακά, είναι στυλοβάτης της Κοινωνίας, της Εκκλησίας και της Πατρίδας.

Ποιοι απ΄αυτούς, τους γκέι, θα γεννήσουν παιδιά για να στηρίξουν τον στρατό, το κράτος και την υπερχιλιετή ιστορία του Ελληνισμού;           

ΚΑΝΕΝΑΣ.

Πέραν τούτου ο Πατέρας και η Μάνα είναι αναντικατάστατοι, και είναι σύμβολα, για πληθώρα λόγων.

Φαίνεται, πως ο Μητσοτάκης, παρά τις θριαμβολογίες και μετά την καταδίκη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για καταπάτηση των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων στην Ελλάδα, δέχεται επίσημα ή σιωπηλά τα πυρά πολλών στελεχών, της Ν.Δ. και της πλειοψηφίας των πολιτών.

Το σφυροκόπημα, απ΄εδώ και πέρα θα είναι συνεχές και έντονο.

Ούτε ο ίδιος, ούτε τα τρωκτικά του στενού του περιβάλλοντος νιώθουν άνετα, όταν ο «νόμος» πέρασε με … δανεικούς βουλευτές και όταν 51 βουλευτές της Ν.Δ. ήταν αρνητικοί.

Βαρύ το πλήγμα του Πρωθυπουργού, αφού το 1/3 των βουλευτών δεν συντάχθηκε με την πρόταση αυτού του νόμου.

Τα προβλήματα της κοινωνίας δεν είναι ο «γάμος» των γκέι αλλά η ακρίβεια, η αισχροκέρδεια, η εγκληματικότητα, οι φοιτητές, οι εκπαιδευτικοί, οι γεωργοί με τους κτηνοτρόφους και οι υγειονομικοί.

Μεγάλος θόρυβος γίνεται και για το Ιστορικό Λάθος του Σύριζα, του Πασοκ, της Πλεύσης Ελευθερίας και της Νέας Αριστεράς, που με την ψήφο τους έδωσαν πιστοποιητικό, δημοκρατικού φιλελευθέρου, μεταρυθμιστή και προοδευτικού, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που κυβερνά την χώρα στο ρυθμό της πολιτικής Δικτατορίας.

Αυτός είναι υπεύθυνος για όλα, αλλά ταυτόχρονα και ανεύθυνος.

Οι προφάσεις, όσων στήριξαν με την ψήφο τους την Ν.Δ., πέφτουν στο κενό.

Ο Λαός τους επέλεξε, ως Αντιπολίτευση δηλ. να ελέγχουν την κυβέρνηση, αυτός είναι και ο Συνταγματικός ρόλος τους, και όχι να γίνονται Δεκανίκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δεν χρειαζότανε ο «Νόμος», που δίχασε την κοινωνία, και που θα φέρει αλλαγές στο υπάρχον πολιτικό σύστημα. Το Σύμφωνο Συμβίωσης, με μερικές αλλαγές, τακτοποιούσε τα πάντα. Εξάλλου οι ΛΟΑΤΚΙ προσέφυγαν στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το αίτημά τους απορρίφθηκε γιατί υπάρχει νομοθεσία που προστατεύει τον θεσμό της Οικογένειας και ότι αυτοί δεν αποτελούν οικοκογένεια.

Εάν τα νομοσχέδια, που φέρνει ο Μητσοτάκης, σαν χιονοστιβάδα, δεν τα ψηφίζει το 1/3 της συμπολίτευσης και τα ψηφίζει ο Κασσελάκης, ο Ανδρουλάκης, η Κωνσταντοπούλου και ο Χαρίτσης, τότε γιατί να μην ψηφίσουν οι πολίτες κατ΄ευθείαν τον Μητσοτάκη και να προτιμήσουν αυτούς;

Ο Πρωθυπουργός, που εμμονικά, στήριξε το νομοσχέδιο, παγίδευσε μέρος της αντιπολίτευσης, πήρε «φιλί ζωής» και έφερε επικίνδυνους τριγμούς, στα κόμματα, που τον στήριξαν.

Χωρίς την συνδρομή της Αντιπολίτευσης χάνονταν και η «Δεδηλωμένη» και ο «Νόμος» και η Εξουσία της «Αγίας Οικογένειας».

Η Αντιπολίτευση, που στηρίζει την κυβέρνηση δεν είναι Αντιπολίτευση αλλά Συμπολίτευση και η κοινοβουλευτική Δημοκρατία δεν λειτουργεί έτσι, ενώ ο Πρωθυπουργός που δεν έχει την «δεδηλωμένη» πέφτει, όπως έπεσε και ο Κων/νος Μητσοτάκης όχι για 51 βουλευτές αλλά για ΕΝΑΝ, τον Γιώργο Συμπιλίδη στις 09-09-1993.

Ο Κασσελάκης, ο Ανδουλάκης, η Κωνσταντοπούλου και ο Χαρίτσης δάνεισαν βουλευτές στον Μητσοτάκη, ο οποίος είναι αντιλαϊκός και αντικοινωνικός, σε κάθε του βήμα και δείχνουν πως δεν νοιάζονται για την κοινωνία, που την έκαναν «Ζούγκλα» και «Σουρωτήρι».

Έβαλαν πλάτη σ’ ένα πολιτικό, που ξεθεμελιώνει μια κοινωνία, που πολεμά την Εκκλησία, λέγοντας το «ή παπάς-παπάς ή ζευγάς-ζευγάς», που δεν το είπε ποτέ κανένας άλλος πολιτικός, που κυνηγά τους φοιτητές και που αποδομεί τους Αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Επειδή ο Πρωθυπουργός μεγάλωσε στο … Κολωνάκι, δεν γνωρίζει, πως «οι παπάδες είναι και ζευγάδες» και για να γίνει αυτός Πρωθυπουργός χιλιάδες ροσοφόροι, δάσκαλοι και αξιωματικοί έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Ελλάδας.

Πρέπει να καταλάβουν Σύριζα, ΠΑΣΟΚ, Πλεύση Ελευθερίας και Νέα Αριστερά, ότι έγιναν «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» και ξέπλυναν όλα τα ανομύματα και τα εγκλήματα, που διαπράττει ο Μητσοτάκης επί πέντε χρόνια.

Είναι τραγικό, ο Ανδρουλάκης, προχθές στην Βουλή, να καταγγέλει τον Πρωθυπουργό,  για τις Υποκλοπές, να μην έχει προσφύγει στην Δικαιοσύνη και να ψηφίζει τον «Γάμο» των Ομοφυλοφίλων, όπως τον έφερε η κυβέρνηση.

Η 15η Φεβρουαρίου είναι μια μαυρή ημέρα, μια αποφράδα ημέρα, για το Ελληνικό κοινοβουλίο, μάλιστα την στιγμή που η χώρα έχει τεράστια προβλήματα εσωτερικά και εξωτερικά και έχει ανάγκη από πολιτικούς που αγαπούν την Ελλάδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια.

Ας γνωρίζουν, όμως, όλοι τους, ότι η κοινωνία και η φύση απεχθάνονται «το κενό» και τιμωρούν.

Το πολιτικό… χαρακίρι, θα τους κοστίσει πολύ ακριβά, κι έτσι τώρα αρχίζει το σκληρό «ροκ» για όλους τους.

Μακάρι να μην πληρώσει η Πατρίδα και ο Ελληνικός Λαός τα λάθη του κοινοβουλίου.

Για ποια «Δημοκρατική παράταξη» κάνουν λόγο, όλοι αυτοί οι πολιτικοί, όταν προδίδουν την λαϊκή ετυμηγορία;

Ο Θεός, μπορεί να αργεί αλλά δεν λησμονεί….!

Πάντως, ο … περίφημος «νόμος» του Μητσοτάκη και του Σκέρτσου δεν ικανοποίησε τους τρανσέξουαλ και τώρα αρχίζουν και αυτοί την διεκδίκηση την δικών τους Ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ωχ Θεέ μου, σε τι πολιτικά χέρια παραδώσαμε τα παιδιά μας και σε ποια κοινωνία θα ζήσουν τα εγγόνια μας.

Βάλε, λίγο, το χέρι σου.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή