Νόμος του κράτους τα διαζύγια – εξπρές μέσω …Συμβολαιογράφου

Με εξουσιοδότηση των ενδιαφερομένων σε δικηγόρο, μπορεί να λυθεί ο γάμος χωρίς να χρειαστούν δικαστήρια και πολύμηνη ταλαιπωρία.
Νόμος του κράτους πλέον τα διαζύγια – εξπρές μέσω συμβολαιογράφου, καθώς δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ο σχετικός Νόμος (4509/2017) που κάνει πιο εύκολη την διαδικασία για όσα ζευγάρια έχουν αποφασίσει συναινετικά να βάλουν τέλος στην κοινή τους πορεία και έχουν καταφέρει να ρυθμίσουν τα θέματα της επιμέλειας των ανήλικων παιδιών του.

Με το νέο νόμο οι διαδικασίες απλοποιούνται και δίνεται η δυνατότητα, ακόμη και με εξουσιοδότηση των ενδιαφερομένων σε δικηγόρο, να λυθεί ο γάμος χωρίς να χρειαστούν δικαστήρια και πολύμηνη ταλαιπωρία. Αυτό που χρειάζεται είναι καλή συνεννόηση μεταξύ των πρώην συζύγων και τελικά η κατάθεση αντιγράφου της συμβολαιογραφικής πράξης στο ληξιαρχείο, όπου έχει καταχωρηθεί ο γάμος.

Ο Νόμος προβλέπει φυλάκιση μέχρι 1 έτος στην περίπτωση που παραβιαστεί η υποχρέωση διατροφής αλλά και φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών σε όποιον με πρόθεση δεν συμμορφώνεται στην συμφωνία που έχει επικυρωθεί από τον Συμβολαιογράφο στο θέμα της επικοινωνίας με τα ανήλικα παιδιά.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή