Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ξεκίνησε ήδη…η εορταστική προσέλευση

Για τους περισσότερους οι μέρες προς τις γιορτές της Ανάστασης είναι μέρες χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και οικογενειακής θαλπωρής. Στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων βέβαια, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους ασθενείς, το κλίμα των ημερών απέχει δραματικά από τον υπόλοιπο «έξω» κόσμο. Η αγωνία για το πώς θα κυλήσουν οι μέρες του Πάσχα εντείνεται μιας και πρόκειται για ένα Νοσοκομείο σε συνεχή εφημερία, με το ίδιο ωστόσο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όπως κάθε μέρα παρά τις αυξημένες ανάγκες.

Το Τrikalanews.gr μίλησε με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστα Γρηγορίου, ο οποίος όπως μας είπε, ήδη στα ΤΕΠ έχει ξεκινήσει …η εορταστική προσέλευση. Έχει αυξηθεί ο αριθμός των ασθενών που σπεύδουν λόγω της αντίστοιχης αύξησης στην επισκεψιμότητα.

Φυσικά, η προσοχή όλων στρέφεται στα επείγοντα περιστατικά των επόμενων ημερών τόσο των ενηλίκων όσο και των παιδιατρικών, με την ελπίδα να μην έρθουμε αντιμέτωποι με τις ίδιες εφιαλτικές καταστάσεις που επικρατούσαν στο Νοσοκομείο στις γιορτές των Χριστουγέννων. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη, ενώ δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην λειτουργική οργάνωση ώστε να αποφευχθούν όσο το δυνατό περισσότερο οι χρονοβόρες αναμονές των ασθενών.

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή