Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Νούμερο, κάτσε εκεί με τις κατίνες» – Αδιανόητος καβγάς του Αλέξη Κούγια on air

Από τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της κατηγορούμενης για την υπόθεση της Πάτρα, Ρούλας Πισπιρίγκου, έχει γίνει ο κακός χαμός ανάμεσα στον ίδιο και την πελάτισσά του, με τον γνωστό ποινικολόγο να «πυροβολεί» την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και κάποια από τα μέλη της εκπομπής της, όπως για παράδειγμα με τον Πέτρο Κουσουλό.

Όπως είχε γίνει γνωστό ο δικηγόρος τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει μηνύσεις σε όσους έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες από την δικογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την τραγωδία στην Πάτρα.

Όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Super Κατερίνα» προ μηνών, ο γνωστός ποινικολόγος θα κατέθετε μήνυση και στον Πέτρο Κουσουλό για παράνομη δημοσιοποίηση.

«Παλιονούμερο, κάτσε εκεί με τις κατίνες»

Ωστόσο, την Τετάρτη σημειώθηκε ένα αδιανόητο περιστατικό ανάμεσα στον δημοσιογράφο και τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την εκπομπή του πρώτου στο ραδιόφωνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κουσουλός καταπιάστηκε με τις τελευταίες εξελίξεις της ίδιας υπόθεσης και την ώρα που εξηγούσε ότι είχε ζητήσει να έχει καλεσμένη στην εκπομπή του την ιατροδικαστή, Ουρανία Δημακοπούλου, ο Αλέξης Κούγιας παρενέβη τηλεφωνικά.

Ο ίδιος έκανε λόγο, λοιπόν, με έντονο ύφος για κατίνες, πράσινα παπούτσια ανεβάζοντας τους τόνους στα ύψη: «Φόρα τα πράσινα παπουτσάκια και βάλε κάνα μήλο στο πρόσωπο! Άντε» είπε μεταξύ άλλων.

«Άντε νούμερο, κάτσε με τις κατίνες να μιλάς. Νούμερο» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Κούγιας, ενώ στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο.

«Ήταν συζήτηση επιπέδου κυρίες και κύριοι με τον κύριο Κούγια. Τον ευχαριστώ πολύ για τους χαρακτηρισμούς, δεν ανταποδίδω γιατί εγώ τον σέβομαι και τον υπολήπτομαι, από εκεί και πέρα αξιολογικές κρίσεις μπορώ να κάνω» απάντησε τότε ο Πέτρος Κουσουλός.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή