Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ντελίβερι και οι …ταβέρνες στα Τρίκαλα

Πάνε οι εποχές που οι Τρικαλινοί έβγαιναν καθημερινά

Οι εποχές που όποια μέρα κι αν περνούσες από τα Μανάβικα και άλλα γαστρονομικά στέκια των Τρικάλων, έβλεπες τους Τρικαλινούς να κατακλύζουν ταβέρνες και ουζερί, πέρασαν.

Πλέον, ο κόσμος επιλέγει – θέλει δεν θέλει – να μείνει μέσα επιλέγοντας το ντελίβερι στην καλύτερη των περιπτώσεων. Ήδη αρκετές ταβέρνες αλλά ακόμη και …τσιπουράδικα, έχουν αρχίσει να προσφέρουν και αυτή την υπηρεσία.

Όπως είπε ο Παναγιώτης Κορομπλής μιλώντας στο Trikalanews.gr, εκτός από τις γιορτές και τα Σάββατα, δύσκολα οι Τρικαλινοί θα κάνουν πλέον έξοδο για φαγητό. Για τον λόγο αυτό ο ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας Μεζεδοκαμώματα, επέλεξε τη διανομή στο σπίτι ώστε να ακολουθήσει την τάση ή και την …ανάγκη των συμπολιτών μας για διασκέδαση στο σπίτι.

Αντίστοιχα και άλλες επιχειρήσεις εστίασης ακολουθούν αυτό το βήμα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αν κυκλοφορήσει κανείς βράδυ καθημερινής στην πόλη, τους μόνους που συναντά πλέον είναι οι άνθρωποι που κάνουν τη δουλειά του ντελίβερι, οδηγώντας τα μηχανάκια τους.

Σχήμα οξύμωρο βέβαια αν σκεφτεί κανείς την εικόνα που παρουσιάζουν τα Τρίκαλα στις γιορτές, όπως τα περασμένα Χριστούγεννα. Ο υπόλοιπος χρόνος βέβαια μετράει στο τέλος…

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή