Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ντου» σε σπίτια στη Λάρισα – Στο κυνήγι των κλεφτών των χρηματοκιβωτίων η αστυνομία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας για τον εντοπισμό των δραστών διαρρήξεων που σημειώθηκαν στη Λάρισα, το δίμηνο Δεκέμβρη 2022 – Ιανουάριο 2023.

Στο πλαίσιο αυτό έγιναν έρευνες σε σπίτια στη συνοικία της Νέας Σμύρνης και στην Αγία Μαρίνα, όπως και 8 προσαγωγές υπόπτων, χωρίς ωστόσο να γίνουν συλλήψεις, καθώς παρήλθε το αυτόφωρο.

Μέχρι σήμερα έχουν εξιχνιαστεί τρεις κλοπές, σε περίπτερο, σε συνεργείο και σε ταβέρνα, όπως και μία απόπειρα σε Ιατρικό Κέντρο της Λάρισας, όπου οι δράστες -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»- έσπασαν με πέτρες το τζάμι της πίσω πόρτας, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι, προκαλώντας ωστόσο υλικές ζημιές.

Στις δύο περιπτώσεις, οι κλέφτες αποξήλωσαν χρηματοκιβώτια, ενώ σε άλλη κλοπή -σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα- αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ.

Από την ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκε ένα επιβατικό αυτοκίνητο που φέρεται να χρησιμοποιούσαν οι δράστες στις κλοπές που τελέσθηκαν στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου και του περασμένου Ιανουάριου. Μεταξύ άλλων, διέρρηξαν συνοικιακό περίπτερο, από το οποίο αφαίρεσαν όλα τα καπνικά προϊόντα του, συνολικής αξίας 6.000 ευρώ.

Σπάζοντας το τζάμι της εισόδου συνεργείου, αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, όπως χρηματοκιβώτιο αφαίρεσαν και από ταβέρνα, στην τρίτη κλοπή που εξιχνιάστηκε από την έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Μάλιστα, στην περίπτωση της ταβέρνας, αφαίρεσαν επίσης φιάλες αλκοολούχων ποτών, καθώς και ένα ηχείο ηχοσυστήματος. Οι αστυνομικοί, πέραν του «επιχειρησιακού» αυτοκινήτου, κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, έναν φορητό ασύρματο, μία εξάτμιση αυτοκινήτου, αλλά και μία βενζινοκίνητη γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος. Η δικογραφία με την ολοκλήρωση των ερευνών, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή