Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΝΤΡΟΠΗ!!! Ο ΑΟ Τρίκαλα ηττήθηκε από τον Παναγρινιακό με 0-1

Μια ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία του έγραψε ο ΑΟ Τρίκαλα που έχασε στο Στάδιο με 0-1 από τον Παναγρινιακό.

Ανεξήγητο φαινόμενο αυτό που συμβαίνει στους “κυανέρυθρους” που για ένα ακόμη ματς έδωσαν χαρά σε έναν αντίπαλο που ήρθε χωρίς πολλές προοπτικές στο Στάδιο. Και όμως, ο Παναγρινιακός ακολούθησε πιστά το πλάνο του, έπαιξε καλά στην άμυνα και όταν του δόθηκε η ευκαιρία, πλήγωσε τον ΑΟ Τρίκαλα και μάλιστα με έναν πρωην “κυανέρυθρο” καθώς το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Βασίλης Γκόλιας στο 77ο λεπτό.

Σίγουρα ο ΑΟ Τρίκαλα έχει δικαίωμ να φωνάξει για το κακώς ακυρωθεν γκολ του Κουσκουνά στο 20ο λεπτό αλλά… αυτό δεν αποτελεί δικαιολογηία για την καθίζηση στο 2ο μέρος.

Το φιλμ του αγώνα

Ο ΑΟΤ ξεκίνησε καλά στο ματς και στο 13ο λεπτο απείλησε με κεφαλιά του Αλεξίου ενώ στο 20′ ο Κουσκουνάς έφυγε από κανονική θέση, νίκησε το Καλαντζή αλλά το γκολ ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ. Στο 36ο λεπτό ο Αλεξίου και πάλι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ ενώ και το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν ο Κουσκουνάς από καλή θέση σούταρε άουτ.

Από εκείνο το σημείο και μετά… ο ΑΟ Τρίκαλα έπαθε “καθίζηση” και οι Αγρινιώτες το κατάλαβαν. Απείλησαν με τον Ντα Σίλβα στο 73ο λεπτό και στο 75′ κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκόλιας δύο λεπτά αργότερα.

Και αντί ο ΑΟΤ να δημιουργησει ευκαιρίες… ο Τσιούνης του Παναγρινιακού ανάγκασε με σουτ στο 92ο λεπτό τον Παϊτέρη να διώξει σε κόρνερ.

Με την λήξη του αγώνα… οι φίλοι του ΑΟΤ δεν είχαν κουράγιο ούτε καν να αποδοκιμάσουν. Πλέον ο στόχος του πρωταθλητισμού έχει μετατραπεί σε παραμονή καθώς μετά τη νίκη του Τηλυκράτη επί της Φήκης, οι πιθανότητες εκμηδενίστηκαν.

ΑΟ Τρίκαλα (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σανδραβέλης (63’ Βαταμίδης), Ριζογιάννης, Αγκαράι (73’ Κοντογεώργος), Κωστόπουλος, Κρητικός, Κουσκουνάς, Γιοκέ, Αλεξίου (46’ Κουτσιανικούλης), Λουκάς, Καρανίκας

Παναγρινιακός (Γιάννης Κατσαρός): Καλαντζής, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Παναγιωτόπουλος, Φραγκούλης, Καραλής, Τσακνής, Κοντογιάννης (65’ Ντα Σίλβα), Σπανός (65΄ Τσιούνης), Μήλιος, Αλ Ομπισάτ (82’ Τσοπανάς)

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή