Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νυφούλα ντύνεται η Χαρά Ξάνθη τον Σεπτέμβρη

Ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της – Πώς και πού συνδέθηκαν

Νέο κύκλο στη ζωή της ανοίγει η δημοσιογράφος και πολιτεύτρια της Ν.Δ. Χαρά Ξάνθη. Ο τυχερός νέος είναι ο Κωνσταντίνος Δέδες, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, από τον Κάλαμο, ο οποίος ασχολείται και εκείνος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η τύχη τους έφερε κοντά στα Άγια Μετέωρα. Εκείνη ήταν εκεί λόγω του προεκλογικού της αγώνα και εκείνος επισκέφτηκε την Καλαμπάκα για να δει από κοντά το μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο, τα Μετέωρα. «Μάλλον ήταν θέλημα Θεού»… όπως λένε και οι ίδιοι.

Ο γάμος τους θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Ματρώνας, στη Νέα Ερυθραία, με καλεσμένους πολλά κυβερνητικά και δημοσιογραφικά στελέχη.

Η Χαρά Ξάνθη κατάγεται από τον Αμάραντο Καλαμπάκας. Ήταν υποψήφια βουλευτής Τρικάλων με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Το 2019 ήταν υποψήφια στην Ανατολική Αττική και ήταν η πρώτη της φορά ως υποψήφια σε εθνικό επίπεδο με τη Ν.Δ., καθώς η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ως προέδρου του κόμματος το 2016 ήταν η αφορμή να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή.

Η αλλαγή της εκλογικής περιφέρειας όμως ήταν η αφορμή να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της και να βάλει τέλος στην εργένικη ζωή, αποφασίζοντας να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της και να δημιουργήσει οικογένεια.

ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή