Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο αγώνας ζωής που δίνει ο Λευτέρης σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα

Η έκπληξη, η ημέρα που άλλαξε τη ζωή του και η ανάγκη για βοήθεια

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ένας νέος άνθρωπος, ο Λευτέρης που σήμερα νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Ο Λευτέρης, σύμφωνα με το onlarissa.gr πήγε στην Αθηνά ενώ δούλευε στην Κρήτη και θα τελείωνε τον Νοέμβριο, για  να κάνει έκπληξη στην μητέρα του που έκλεινε τα 50 της χρονιά. Ένα μεγάλο πάρτι που έμεινε χαραγμένο στην ψυχή τους, γιατί από εκείνο το βράδυ άλλαξε η ζωή τους.

Ένα σοβαρό τροχαίο του Λευτέρη και ο χρόνος σταμάτησε στις 29 Σεπτεμβρίου που ενώ ήταν τα γενέθλια της Μαρίας κατέληξε στη χειρότερη μέρα της. Ο Λευτέρης είχε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έκανε δυο χειρουργεία και έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 70 μέρες στην εντατική, ενάμιση μηνά στη νευροχειρουργική κλινική. Τώρα βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης Animus στη Λάρισα.

Η μητέρα του η Μαρία δεν φεύγει από το πλευρό του, όπως γράφει οικείο το πρόσωπο «τα έξοδα πολλά , το κράτος ανύπαρκτο. Μόνο για μερικά  δευτερόλεπτα σκεφτείτε τον εαυτό σας στη θέση της. Ο Λευτέρης είναι το παιδί μας, ο ανιψιός μας, ο ξάδελφος μας, ο φίλος μας.

Την Μαρία δεν την έχω γνωρίσει από κοντά, είναι φίλη της φίλης μου {…} αλλά τη σκέφτομαι κάθε μέρα και έχω ανάγκη να της κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Ξέρω ότι καμία μάνα δεν πρέπει να βλέπει το παιδί της σε αυτή την κατάσταση. «Εύχομαι να ξυπνήσω και να είναι κακό όνειρο» μου λέει. Θα είναι Μαρία γιατί θα σταθούμε όλοι κοντά σου. Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε, ο καθένας με τον  τρόπο του! Ο Λευτέρης πρέπει να πάει στο  εξωτερικό και να επιστρέψει όρθιος, να κερδίσει τη ζωή που είχε!

Αριθμός ερανικού λογαριασμού στην εθνική τράπεζα στο όνομα της μητέρας του Μαρίας Ζαργκλη: GR49 0110 1530 0000 1530 0937 263

KΩΔΙΚΟΣ SWIFT TPAΠΕΖΑΣ-BIC: ETHNGRAA

      

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή