Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ΑΟ Τρίκαλα δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο – Συνεργασία με το ΚΔΑΠ ΜΕ Αγάπη

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα καθώς κάθε Πέμπτη νεαροί μαθητές του ΚΔΑΠ ΜΕ Αγάπη θα έχουν την ευκαιρία να καλλιεργούν τις δεξιότητές τους στην καλαθοσφαίριση.
Ήδη το πρώτο μάθημα διεξήχθη και ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο ενώ οι ιθύνοντες του ΑΟΤ με μοίρασαν φανέλες της ομάδας στους συμμετέχοντες. Το δελτίο τύπου του ΚΔΑΠ ΜΕ Αγάπη αναφέρει:

Απερίγραπτα τα συναισθήματα των ωφελούμενων μας έπειτα από το ξεκίνημα της συνεργασίας του ΚΔΑΠ ΜΕ Αγάπη με τον σύλλογο «ΑΟ Τρίκαλα-Τμήμα Μπάσκετ».

Η πάσα έχει δοθεί και οι ωφελούμενοι μας , μέσω του εξειδικευμένου προπονητικού team της ομάδας σε συνεργασία με το προσωπικό του ΚΔΑΠ καλλιεργούν εβδομαδιαίως τις δεξιότητές τους στην καλαθοσφαίριση.

Αυτή η γέφυρα συνεργασίας προσφέρει στους ωφελούμενους μας την δυνατότητα της ένταξης και της συμμετοχής στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης καθώς επίσης και ερεθίσματα κοινωνικοποίησης στις κερκίδες παρακολουθώντας τους αγώνες του πρωταθλήματος.

ΜΕ Αγάπη λοιπόν υποστηρίζουμε δυναμικά τον «ΑΟ Τρίκαλα-Τμήμα Μπάσκετ» από την κερκίδα αλλά πλέον και μέσα στο παρκέ δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ντριμπλάροντας πασάροντας και σκοράροντας τα καλύτερα καλάθια αγάπης!!!

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή