Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Ασκληπιός έγινε… 40 ετών και το γιόρτασε με πολύ χορό

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων ο χορευτικός σύλλογος “Ασκληπιός” γιόρτασε τα 40 χρόνια παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ασκληπιός υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας -Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και την αμέριστη συμπαράσταση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας παραβρέθηκαν εκατοντάδες χορευτές και χορεύτριες του Ομίλου.

Παλιοί και νέοι, οι οποίοι τιμήθηκαν σ΄ αυτή τη λαμπρή γιορτή, για την προσφορά τους ,το ήθος και την αγάπη τους στον Όμιλο .
Μαζί τους τιμήθηκαν οι χοροδιδάσκαλοι και οι μουσικοί που με τους χορευτές ,υπηρέτησαν τον ΄΄ΑΣΚΛΗΠΙΟ΄ και την παράδοση με τα βιώματά τους , τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Στην εκδήλωση χόρεψαν όλα τα χορευτικά τμήματα του ‘’ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ’’. Τμήμα Εκδηλώσεων, Γυναικών ,Μικτό Ενηλίκων ,Εφηβικό, Παιδικά και Νήπια.

Στη μεγάλη οικογένεια του Ιστορικού ΄΄ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ΄΄, συναντιούνται οι πρωτεργάτες και οι συνεχιστές !!!
Το βίωμα και η αναβίωση .Άνθρωποι που με όραμα, αγάπη και συνεχή αγώνα ,κράτησαν τον Όμιλο, στα -40- χρόνια και εκείνοι που ανέλαβαν το χρέος , να συνεχίσουν αυτό το έργο , σήμερα και στο μέλλον!!!

Οι καταξιωμένοι χοροδιδάσκαλοι του ‘ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ΄΄, Ηλίας Ζαχαράκης Δ/ντής των χορευτικών- Λουκάς Κοντονάσιος Επιστημονικός Συνεργάτης -Σταύρος Σούλιος -Χρήστος Σούλιος- Κώστας Τζιμούρτος, μαζί με τους χορευτές και χορεύτριες συνεχίζουν τις εντατικές προετοιμασίες για την μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και πήραν μέρος τα χορευτικά
Των Αδελφών Συλλόγων :

1,- Θεσσαλικού Συλλόγου Νυρεμβέργης ‘’ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ’’, με τον οποίο Ο ‘ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ΄ διατηρεί φιλία και συνεργασία από το 1988 και οι Σύλλογοι Αδελφοποιήθηκαν στη Νυρεμβέργη το 2014 !!!και

2,- Ο Τρικαλινός Σύλλογος Ν.Θεσσαλονίκης <<Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ>>, με τον οποίο επίσης συνεργάζεται Ο ‘’ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ΄΄ για πολλά χρόνια.

Λαϊκή ορχήστρα
Τα χορευτικά συνόδεψε η θαυμάσια πολυμελή Παραδοσιακή και λαϊκή ορχήστρα που αποτελείται από τους: Χρυσόστομο Μητροπάνο τραγούδι- Κων/νο Δεδούση κλαρίνο-Χρήστο Κιτσόπουλο καβάλι- Σωτήρη Γοργογέτα τραγούδι- Λευτέρη Γάλλο βιολί – Σβάρνα Τάσο Λαούτο- Νίκο Μότσελο γκάιντα-Βασίλη Γαλάνη κρουστά – Δήμητρα Καλλιάρα τραγούδι- κανονάκι- Μίλτο Κρανιά μπουζούκι και τραγούδι.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή