Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ΑΣΤ «Εύαθλοι» δίπλα στους πληγέντες με δωρεάν εκγύμναση

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων «Εύαθλοι» έπειτα από συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα να δώσει τη δυνατότητα δωρεάν μαθημάτων εκγύμνασης για όλο το χρόνο σε όσα παιδιά πλημμυροπαθών οικογενειών το επιθυμούν.

Ο σύλλογος πέρα από τις διακρίσεις που είχε τους τελευταίους μήνες, όπως χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading, χρυσό μετάλλιο στην Ευρωπαϊκή Cheer league και αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading, έχει ως βασικό σκοπό να φέρει όλα τα παιδιά σε επαφή με την άσκηση υιοθετώντας τη φράση: «Νους υγιής εν σώματι υγιεί», που αποτελεί και την αρχή του.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι επίσης πραγματοποιεί προπονήσεις αγωνιστικών τμημάτων στα αθλήματα Cheerleading-Μαζορέτες, Cheer jazz, Cheer hip-hop, καθώς και τμήματα μαζικού αθλητισμού, Ρυθμική γυμναστική, Ακροβατική γυμναστική Μουσικοκινητικη αγωγή για παιδιά από 3 ετών και άνω αλλά και για ενήλικες.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν από την ομάδα των προπονητών – γυμναστών- χορογράφων του συλλόγου με υπεύθυνο προγραμμάτων τον κ. Μιχάλη Τζιάννη, πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Τα μαθήματα εκγύμνασης θα γίνονται στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων (τέρμα Κατσιμήδου).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6976881574

email: [email protected]

Facebook: Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Ευαθλοι

Instagramm: a.s.t_euathloi

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή