Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο χάρτης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για τον Δήμο Τρικκαίων

Ποιοι σύμβουλοι από αυτούς που ψήφισαν για δήμαρχο δεν θα ξανακατέβουν και ποιοι το σκέφτονται ακόμη

Οι μέρες μετά τις εθνικές εκλογές ήταν ιδιαίτερα φορτισμένες πολιτικά στην πόλη των Τρικάλων αφού μετά την υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου, οι εξελίξεις έτρεξαν ραγδαία και συνεχίζουν βέβαια να κινούνται σε «ρυθμό» κάλπης. Η εκλογή του Νίκου Σακκά στη θέση του δημάρχου και η έγκρισή τους να είναι επικεφαλής στην επόμενη αυτοδιοικητική εκλογική μάχη του συνδυασμού «Επανεκκίνηση» έφερε βέβαια μια σχετική ομαλοποίηση στο όλο σκηνικό, όμως πολλοί μιλούν για «άνω τελεία».

Σε αυτή τη φάση, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σίγουρες και οι όχι και τόσο σίγουρες υποψηφιότητες νυν δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφούσας παράταξης. Έτσι, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι Δημήτρης Βασταρούχας, Κώστας Ψύχος και βάσει όσων δήλωσε ο Χρήστος Αναστασίου, δεν θα κατέβουν στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Βέβαια, για την περίπτωση του Χρήστου Αναστασίου κρατούμε κάποιες επιφυλάξεις, μιας και αν το απαιτήσει η ενότητα της παράταξης, θα συμβάλει με όποιον τρόπο.

Ο Δημήτρης Βασταρούχας από την άλλη, έχει προβεί σε σχετική δήλωση εδώ και καιρό. Εδώ και καιρό επίσης, και ανεξάρτητα από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Παναγιώτου, φέρεται να ήθελε να αποστασιοποιηθεί από την ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση. Γεγονός βέβαια που δείχνει ότι η στάση του όλο αυτό το διάστημα ουδεμία σχέση είχε με την πρόθεση να κατέβει ως υποψήφιος αλλά και καμία ιδιοτελή πρόθεση…

Η απάντηση του Γιάννη Κωτούλα επίσης δεν έχει δοθεί ακόμη σε αυτή την προοπτική ενώ μέχρι στιγμής σίγουρα εκτός μένουν επίσης Βασιλένα Μητσιάδη και Νίκος Λέρας. Για τη Νικολέτα Μπρουζούκη, αναμένομε νεότερα τις επόμενες μέρες μιας και μετά την εξέλιξη δεν αναμένεται επίσης να συμμετέχει στο εν λόγω συνδυασμό.

Συνεπώς, μιλάμε για μια πλήρως ανανεωμένη βάση στο εν λόγω ψηφοδέλτιο…

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή