Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο χορός των Κρανιωτών -Ασπροποτάμου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιάς Ασπροποτάμου την περασμένη Κυριακή στην αίθουσα «ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ EVENTS».Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιάς όπως η διοργάνωση του χορού πέραν από τον ψυχαγωγικό τους χαρακτήρα, επιτελούν ένα σημαντικότατο ρόλο στην κοινωνική και  πολιτιστική ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Επιπλέον  αυτή η εκδήλωση συνδέει το παρελθόν του τόπου με το παρόν και δίνει μια ευοίωνη προοπτική για το μέλλον.

Οι Κρανιώτες/Κρανιώτισσες και οι φίλοι τους είχαν την ευκαιρία να ανταμωθούν, να μιλήσουν για το χωριό τους, να τραγουδήσουν και να χορέψουν τραγούδια του τόπου τους.Πλούσιο το πρόγραμμα με κοπή πίτας, εκπλήξεις και πολλά δώρα. Το παιδικό χορευτικό με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Δημήτρη Δημουλά ενθουσίασε το κοινό με τους παραδοσιακούς χορούς. Ακολούθησαν βλάχικοι χοροί από το χορευτικό ενηλίκων. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την  κομπανία του «Καπετάνιου»αλλά και ενημερώθηκαν για  το Αιολικό πάρκο που σχεδιάζεται να εγκατασταθεί στην περιοχή του  Ασπροποτάμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σκρέκας Κωστας, οι βουλευτές κ. Κατερίνα Παπακώστα και ο κ. Σάκης  Παπαδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ.  Ντίνος Μπάρδας, η αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Γεωργία Κοτρώνη –Μπαλοδήμου, ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μάνιας, η γραμματέας της Ομοσπονδίας Βλάχων κ.  Αθανασία Δρόσου και άλλοι επίσημοι. Χαιρετισμούς και ευχές έστειλαν ο τ. αντιδήμαρχος Μετεώρων κ.  Βουρλίτσης και η δημοτική σύμβουλος Μετεώρων κ. Μαρία Τράντου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί  όσους παρευρέθηκαν και όσους βοήθησαν με τις χορηγίες τους στην επιτυχία της εκδήλωσης. Επίσηςεύχεται σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή