Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Χρήστος Σταμόπουλος το Σάββατο εκφωνεί λόγο στους Ταξιάρχες

Σε κεντρικό καφενείο των Ταξιαρχών το Σάββατο 21/1 και ώρα 7:30 μ.μ. ο Χρήστος Σταμόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, θα εκφωνήσει λόγο για την κατάσταση και εγκατάλειψη που βαραίνει τον Δήμο, την αδιαφάνεια, την αυθαιρεσία και απραξία των αρχόντων, μέχρι σημείου εξαφανίσεώς τους απ’ την κοινωνία.

Θα αναφερθεί στα παρασκήνια, τις λαμογιές και τα σκάνδαλα που ταλαιπωρούν επί χρόνια τον Δήμο του κάμπου. Ταυτόχρονα θα αναφερθεί στις ευθύνες που έχουν τα κόμματα για τον Δήμο και γενικότερα τους ΟΤΑ.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας δεν αντέχει άλλη τετραετία χαμένη. Ήρθε η ώρα ο Δήμος μας ενωμένος, με δημοκρατία, διαφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη, ανάπτυξη και τον λαό κυρίαρχο και ενεργό ν’ ανοίξει τα φτερά του και ν’ ανορθωθεί, όπως ταιριάζει σ’ ένα Δήμο, που βρίσκεται στο κέντρο του θεσσαλικού κάμπου και της Ελλάδας. Ένα Δήμο που διαθέτει όλα τα φόντα για να αναδειχθεί σε Δήμο- Πρότυπο.

Βγάζουμε κόκκινη κάρτα σε λαμόγια, λωποδύτες και ναζί. Προχωρούμε μπροστά με όλους τους πολίτες και των 18 χωριών! Ο κόσμος υποδέχεται την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όπως η διψασμένη γη δέχεται το νερό της βροχής!

Δελτίο Τύπου

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή