Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Δήμαρχος Μουζακίου Καρδίτσας, 2 ½ χρόνια τώρα αφήνει τις κοινότητες να ρημάζουν

Κοντεύει να γίνει ανέκδοτο στο δήμο Μουζακίου Καρδίτσας, η περίπτωση με τον κεντρικό δρόμο της κοινότητας Αγναντερού. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, η κεντρική είσοδος του Αγναντερού είναι κομμένη στη μέση και κατεστραμμένη εδώ και χρόνια και κανένας δεν συγκινείται για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Αναρωτιόμαστε, ο δήμαρχος Μουζακίου δεν έχει περάσει ποτέ από αυτό τον τόπο κατά τη θητεία του που μετρά δυόμιση χρόνια; Γιατί αν επισκέφθηκε έστω και μια φορά αυτό το μέρος, σίγουρα διάβηκε αυτό το δρόμο για να μπει στο χωριό.

Καλά, χαμπάρι δεν πήρε ότι είναι κατεστραμμένος ή τον αφήνει αδιάφορο η συγκεκριμένη περιοχή αφού δεν κρατάει από κει η σκούφια του;

Αυτή είναι η έγνοια που έχει για το σύνολο των συμπολιτών του ή είναι δήμαρχος μόνο των λίγων και εκλεκτών ημετέρων;

Τόσα κονδύλια διαχειρίστηκε η δημοτική αρχή από τότε που ανέλαβε. Εκείνος ο “Φιλόδημος” αν ηταν άνθρωπος και είχε μια στάλα φιλότιμο θα είχε σηκωθεί και θα τους είχε πάρει στο κυνήγι όλους αυτούς που διαχειρίστηκαν τα άπειρα κονδύλια του και δεν έκαναν μια δουλειά της προκοπής.

Πότε θα φιλοτιμηθεί να κάνει και κανένα έργο εκτός του κέντρου του Μουζακίου η δημοτική αρχή; Μήπως σκοπεύει να αφήσει όλες τις γύρω περιοχές να ρημάξουν, για να πάει προεκλογικά και να τους υποσχεθεί ξανά, λαγούς με πετραχήλια για να τον ξανα εκλέξουν;

Απ’ ότι ακούω να λένε οι κάτοικοι, “μη φάει, θα του έχουν γλαρόσουπα”. Δεν ήξερε την παροιμία που λέει ότι “όπου σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες”; Κοντοζυγώνει η ώρα που θα τη μάθει λοιπόν.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή