Ο δήμαρχος Ωρωπού παρέδωσε tablets και laptops στα σχολεία

Μία ακόμα δέσμευση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ωρωπού έγινε πράξη και μάλιστα την πιο κατάλληλη στιγμή.

Την παραμονή της έναρξης της καραντίνας που αποφάσισε η κυβέρνηση στο πλαίσιο των μέτρων κατά της πανδημίας του covid-19 ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης συναντήθηκε με τους διευθυντές των Σχολείων του Δήμου.

Έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων πάνω στην διαμορφωθείσα κατάσταση, μετά την απόφαση της καραντίνας από το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου 2020 αλλά και με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε Γυμνάσια και Λύκεια.

«Υπήρξε ένας πραγματικά χρήσιμος και εποικοδομητικός διάλογος που διαμόρφωσε τις κατευθύνσεις για την δύσκολη πορεία που έρχεται, αλλά και επιβεβαίωσε την άριστη συνεργασία της Δημοτικής αρχής με την εκπαιδευτική κοινότητα», δήλωσε ο Γιώργος Γιασημάκης.

Ο δήμαρχος Ωρωπού παρέδωσε στους διευθυντές των σχολείων 100 tablets και laptops για να χρησιμοποιηθούν αυτές τις δύσκολες ώρες και από τους ίδιους αλλά κυρίως από τους μαθητές που δεν έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν την τεχνολογική υποδομή που είναι απαραίτητη για την τηλεκπαίδευση τους.

«Χωρίς καμιά διάθεση να περιαυτολογήσω, ούτε να “ευλογήσω τα γένια μας”, να συμπληρώσω πως το κόστος τους δεν θα βαρύνει τον Δήμο μας, αλλά θα καλυφθεί από τα μέλη της Δημοτικής μας ομάδας, όπως άλλωστε είχαμε δεσμευτεί να κάνουμε. Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε και υπόσχομαι πως στην πορεία, με το βλέμμα στην ανθρωπιά και με την απόλυτη διάθεση να στηρίξουμε αυτούς που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, θα παλέψουμε προκειμένου να απαλύνουμε όσο μπορούμε περισσότερο την  κοινωνία του Δήμου μας. Γιατί πρώτα πρέπει να είμαστε άνθρωποι, με καρδιά , ψυχή και συναίσθημα και μετά οτιδήποτε άλλο», κατέληξε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή