Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Δήμος Καρδίτσας αλληλέγγυος στους σεισμόπληκτους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας

Τον Δήμο Φαρκαδόνας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Καρδίτσας με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Τσιάκο και έδειξε την αλληλεγγύη του στους σεισμόπληκτους κατοίκους των κοινοτήτων της Φαρκαδόνας στις δύσκολες ώρες και μέρες που περνούν μετά από τους ισχυρούς σεισμούς.

Ο Δήμος Καρδίτσας μετέφερε σε ένδειξη ελάχιστης προσφοράς στους κατοίκους ένα φορτηγό με παλέτες από τρόφιμα μακράς διάρκειας, ήδη υγιεινής, απολυμαντικά, στρώματα και κουβέρτες ύπνου αλλά και ήδη πρώτης ανάγκης για μικρά παιδιά.

Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδωνας Αγναντής και ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κοσμάς , ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο Καρδίτσας και την αντιπροσωπεία του, για την έμπρακτη συμπαράσταση και το αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς με την αποστολή βοήθειας προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους.

Η αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης του Δήμου Καρδίτσας κυρία Ουρανία Σούφλα, δώρισε μια εικόνα του Αγίου Παϊσίου στον Δήμαρχο Φαρκαδόνας με την ευχή να ανακουφιστούν οι κάτοικοι των σεισμοπλήκτων περιοχών όσο πιο σύντομα και οι αρμόδιοι τοπικοί και κρατικοί φορείς να έχουν δύναμη να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους.

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή