Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Δήμος Μετεώρων παρευρέθηκε στη διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA

Ο Δήμος Μετεώρων παρευρέθηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη όπου αντιπροσωπεύτηκε από τον κ. Νικολογιάννη Σπύρο Ειδικό Συνεργάτη του Δημάρχου σε θέματα Τουρισμού. Την αποστολή συνόδευσε η διοικητική υπάλληλος του Δήμου στο γραφείο τουριστικών πληροφοριών κα Μπακάλη Δήμητρα και ο κ. Μαργέλος Δημήτριος, απόφοιτος του τμήματος τουρισμού του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας.

Η παρουσία συνοδεύτηκε από επιτυχία καθώς πραγματοποιήθηκαν 8 επιχειρηματικές συναντήσεις b2bμε διεθνείς εκπροσώπους του τουρισμού touroperatorsκαι οι οποίες είχαν εξαιρετικά θετική εξέλιξη για την επικείμενη συνεργασία με την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μετεώρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο συμμετέχοντες συμμετείχαν μαζί με τον κ. Νικολογιάννη σε κάποιες b2b συναντήσεις από τις οποίες αποκόμισαν μοναδικές βιωματικές εμπειρίες.

Επίσης, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα «Προβολή Τουριστικών Προορισμών μέσω Θεματικών Ενοτήτων» από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης μέσω του εργαστηρίου Τουρισμού TOURLAB που διαθέτει,  τον Τουριστικό Οργανισμό Θεσσαλονίκης με διακεκριμένους ομιλητές και εισηγητές μεταξύ των οποίων ήταν οι κκ.: Τζιώνας Παναγιώτης  Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, Ευάγγελος Χρήστου Κοσμήτορας καθηγητής και διευθυντής του TOURLAB, της Βούλας Πατουλίδου Διευθύντριας του Τουριστικού Οργανισμού Θεσσαλονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, διακεκριμένοι καθηγητές και 450 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων και η αποστολή από τον Δήμο Μετεώρων.

Σκοπός του γραφείου τουρισμού του Δήμου είναι η ενεργοποίηση των εργαζομένων του Δήμου και των πολιτών μας μέσω της ενεργής τους συμμετοχής καθώς αποτελούν την πραγματική επένδυση για τον Δήμο μας.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή