Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Δήμος Τρικκαίων δίπλα στις μονογονεϊκές οικογένειες

Θέματα μονογονεϊκών οικογενειών συζήτησαν με μέλη συλλόγου, η αντιδήμαρχος Τρικκαίων Έφη Λεβέντη και η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου, Σοφία Αλεστά.

Η συνεργασία έγινε με μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου «Μαζί – Μονογονεϊκές οικογένειες Τρικάλων», το πρωί της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου 2022.

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Θανασάκης, η ταμίας κ. Βιργινία Πουλιάνα και το μέλος κ. Δώρα Σαργιώτη συνεργάστηκαν με τις εκπροσώπους της δημοτικής αρχής για τη βελτίωση παρεχόμενων από τον Δήμο υπηρεσιών.

Με τις κ. Λεβέντη και Αλεστά συζήτησαν επί της ουσίας τα σχετικά θέματα, προκειμένου να υπάρχει πρόσθετη στήριξη στην τρικαλινή μονογονεϊκή οικογένεια, σε σχέση με παροχές και υπηρεσίες του Δήμου (Ωδείο, Κολυμβητήριο κ.α.).

Η κ. Λεβέντη υπενθύμισε ότι ήδη ο Δήμος Τρικκαίων βρίσκεται δίπλα στις μονογονεϊκές οικογένειες, καθώς έχει παραχωρήσει χώρο (στο Δ ΚΑΠΗ, Καλαμπάκας 28 και Αμπάτη, τηλ. 6974914962), στον συγκεκριμένο σύλλογο.

Τα θέματα, δε, που συζητήθηκαν, θα εξεταστούν ενδελεχώς, προκειμένου να υπάρξει πιο ουσιαστική και πιο συγκεκριμένη στήριξη και συνδρομή στις τρικαλινές μονογονεϊκές οικογένειες.

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή