Ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζει έμπρακτα τον πολιτισμό

Δεν θα εισπράττει Τέλος χρήσης των πολιτιστικών χώρων για τις παραστάσεις του καλοκαιριού του 2021

Στις δύσκολες αυτές εποχές, όπως προέκυψαν από την πανδημία, ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζει έμπρακτα τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων αποφάσισε να μην εισπράττει για το καλοκαίρι του 2021, το αναλογούν Τέλος για τη χρήση των χώρων πολιτισμού.
Μέχρι τώρα, κάθε θίασος, μουσικό, θεατρικό ή άλλης μορφής τέχνης σχήμα, που επιθυμούσε να προβάλλει το έργο του στο πάντα φιλόμουσο τρικαλινοί κοινό, απέδιδε στον Δήμο Τρικκαίων ένα ποσοστό 9% επί των εισπράξεων.

Τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται από τον Δήμο για τη συντήρηση των χώρων αυτών, δηλαδή κυρίως για το ανοιχτό θέατρο του Φρουρίου και το Πνευματικό Κέντρο.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, η απόφαση θα ισχύει από τις 15 Ιουνίου 2021 μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι υπεύθυνοι των σχημάτων θα πρέπει να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση, ενώ βεβαίως θα πρέπει να τηρούνται οι προβλεπόμενοι όροι  παραχώρησης χρήσης των χώρων, καθώς και οι κάθε φορά οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής  ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή