Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Ε-65, ακόμη και ανολοκλήρωτος μας έβαλε στον τουριστικό χάρτη και στην ανάπτυξη

Τα Τρίκαλα έχουν μπει για τα καλά στον τουριστικό χάρτη και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα κάλλη της περιοχής μας αλλά και την προσπάθεια να αναδειχθούν, αλλά και με την οδική αναβάθμιση του νομού που πλέον ανοίγει άλλες προοπτικές. Εκτός βέβαια, από το άλμα στην τουριστική κίνηση, η βελτίωση των οδικών συνδέσεων με κομβικά κέντρα έχει οδηγήσει παράλληλα και σε αναπτυξιακή αναβάθμιση του νομού, μιας και διευκολύνεται η μετακίνηση και η μεταφορά προϊόντων.

Η ολοκλήρωση του Ε-65 είναι αυτή που θα αλλάξει ακόμη μια φορά τα δεδομένα και σίγουρα, η προοπτική να ολοκληρωθεί το Νότιο τμήμα του αυτοκινητόδρομου θα σημάνει ακόμη πιο αισιόδοξα σενάρια για την περιοχή.

Τα έργα στο νότιο τμήμα του Ε65 (Κεντρικής Ελλάδας), το οποίο συνδέει τη Λαμία με την Ξυνιάδα Δομοκού έχουν ξεπεράσει το 85% του συνόλου του έργου, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2024 στοιχεία που κοινοποίησε η Κεντρική Οδός.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr κινείται σε πιο αργούς ρυθμούς το βόρειο τμήμα του αυτοκινητόδρομου, ωστόσο είναι αρκετά ενθαρρυντικό ότι μεταξύ των έργων που χρηματοδοτήθηκαν από το Ταμείο Ανάκαμψης το 2022, αφορά και αυτό το τμήμα το οποίο βρίσκεται περίπου στο 20% του έργου.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή