Τα νέα της πόλης

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού του Ν. Τρικάλων εντυπωσίασε και τον Θεοχάρη

13 Nov 2019

Έντονο το ενδιαφέρον του Υπ. Τουρισμού για τις δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του Νομού.

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκου με τον κ. Χάρη Θεοχάρη.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη για τις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί αλλά και υλοποιούνται στα Τρίκαλα για την ανάπτυξη, ανάδειξη και προώθηση του τοπικού τουριστικού προϊόντος, δίνοντας έμφαση στα τοπικά προϊόντα, τη γαστρονομία, την παράδοση, τον πολιτισμό και στα μνημεία της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στον κ. Θεοχάρη στο γραφείο του στην Αθήνα, αναφέρθηκε σε κάποιες δράσεις όπως είναι το PARTENARIAT εκκλησιαστικού τουρισμού και θρησκευτικών ειδών, η δημιουργία της ταυτότητας της γαστρονομίας των Τρικάλων με το brand name Meteorisimo και η εκπροσώπηση όλων των Ελληνικών Επιμελητηρίων από το Επιμελητήριο Τρικάλων στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Mirabilia μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.

Στη συνέχεια ο κ. Γιαγιάκος ανέλυσε το σκεπτικό της σύστασης του Ενιαίου Τουριστικού Φορέα του Νομού Τρικάλων, με την ενοποίηση όλων των τοπικών δυνάμεων, που αποτελεί καινοτομία για τη χώρα μας, γεγονός που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον φορέων της χώρας μας και όχι μόνο.

Ο Υπουργός Τουρισμού έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και είπε ότι θα στηρίξει τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ότι θα είναι αρωγός στη στήριξη του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού και ότι το εγχείρημα αυτό θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα καλής πρακτικής.

admins
Author: admins

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.