Ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης στον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων

Τον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Στα πλαίσια μίας ιδιωτικής επισκέψεως ο κ. Γενικός Γραμματέας βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί τον Δήμαρχο καθώς τους συνδέει μία δυνατή και μακροχρόνια φιλία.

Στην εγκάρδια και πολύ φιλική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων είχε την ευκαιρία να εκθέσει για άλλη μια φορά τις ιδιαιτερότητες, τα προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες για την περιοχή μας, ευχαριστώντας τον κ. Σταυριανουδάκη για την μέχρι τώρα στήριξη και ανταπόκριση σε όλα τα αιτήματα του.

Από την πλευρά του ο κ. Σταυριανουδάκης βλέποντας και ιδίοις όμμασι την ομορφιά και την ιδιαιτερότητα της περιοχής μας ατενίζοντας από το παράθυρο του Δημαρχείου τις χιονισμένες κορυφές του όρους Τριγγία, υποσχέθηκε στον Δήμαρχο την άμεση επιχορήγηση για έκτακτες ανάγκες στον Δήμο Μετεώρων (αποχιονισμός).

Ο κ. Σταυριανουδάκης αναφέρθηκε και στην προηγούμενη επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος στην Αθήνα διαβεβαιώνοντάς τον για άλλη μια φορά την ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» της πρότασης «Αγροτική Οδοποιία Δήμου Μετεώρων» ύψους 1.111.800 ευρώ.

Κλείνοντας τη συνάντηση οι δύο άντρες αντάλλαξαν ευχές για μία καλή νέα χρονιά και συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας που υπάρχει έως σήμερα.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή