Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Τρίκαλα (φωτό)

Παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψήφιους του ΜέΡΑ25

Την βεβαιότητα πως το «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για την Ρήξη, θα είναι ενισχυμένο στην Βουλή και πως αυτό θα είναι η ευκαιρία για την δημιουργία της νέα Αριστεράς» εξέφρασε από τα Τρίκαλα ο επικεφαλής του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr ο κ. Βαρουφάκης βρέθηκε στην πόλη μας, όπου νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης συνοδευόμενος από την επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Σοφία Σακοράφα, τοπικών στελεχών και υποστηρικτών αφού περιόδευσαν στο κέντρο των Τρικάλων κατέληξαν στο Δημαρχείο, όπου παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Βαρουφάκης παρουσίασε το «πρόγραμμα 100 ημερών του ΜέΡΑ25» που μεταξύ άλλων προβλέπει την κατάργηση του «Ηρακλή», την κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή κατώτατων μισθών, συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων, ΦΠΑ από το 24% στο 15%, και από το 13% στο 7% και απαγόρευση χρεώσεων για τραπεζικές συναλλαγές.

«Πιο συγκεκριμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα δεν πρόκειται να υπάρξει» τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του ΜέΡΑ25 στο ν. Τρικάλων οι οποίοι είναι:

Γκότας Ευθύμιος, κτηνοτρόφος, συνδικαλιστής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος το 2019 με το συνδυασμό ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Κοκόρας Κώστας, φοιτητής του Φυσικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μέλος του ΜέΡΑ 25 Τρικάλων

Μανίκας Δημήτρης, σιδηρουργός, υποψήφιος βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας το Σεπτέμβρη του 2015 και του ΣΥΡΙΖΑ το 2012

Μαραγκού Ιόβη, απόφοιτη Τμήματος Σχεδίου Μόδας και Ενδυματολογίας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ25, συντονίστρια της Νεολαίας του ΜέΡΑ25και Συντονίστρια του Τομέα Ισότητας Φύλων και ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας

Μπεγλερίδου Ελένη, αρχιτέκτονας – μηχανικός Ε.Μ.Π., μέλος της Λαϊκής Ενότητας

Παπαθανασίου Δημήτρης, δικηγόρος, μέλος της Κ.Ε. του ΜέΡΑ25, πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων το 2010 και το 2014 και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2012.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή