Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Γιάννης Μπουτίνας για τα εννιά χρόνια της θητείας του στην Περιφέρεια

Το μήνυμά του μετά τις εκλογές για τη μέχρι τώρα διαδρομή του

Ένα υπέροχο ταξίδι προσφοράς και δημιουργικότητας τελειώνει μετά από 9 χρόνια .

9 χρόνια δίπλα σε ανθρώπους που άδραξα μόνο θετικά στοιχεία από αυτούς.

9 χρόνια στο τιμόνι του πολιτισμού και του τουρισμού, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, είτε ως Αντιπεριφερειάρχης είτε ως Εντεταλμένος Σύμβουλος.

9 χρόνια με ενεργή παρουσία στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

9 χρόνια δίπλα στην καθεμιά και στον καθένα σας, με κάθε τίμημα και κίνδυνο.

Θυμάμαι σαν τώρα, τον Μάρτιο του 2014, τον Χρήστο Μιχαλάκη, να έρχεται στο γραφείο μου λέγοντας μου επιτακτικά, πρέπει να είσαι στο ψηφοδέλτιο. Και από τότε ξεκινήσαμε το ταξίδι, έχοντας στο πλευρό μου τον πατέρα μου Βύρωνα Μπουτίνα και στην πορεία, δύο μεγάλους πολιτικούς μέντορες, Κώστα Αγοραστό και Χρήστο Μιχαλάκη, με αυτούς έμαθα να σχεδιάζω, να οργανώνω, να υλοποιώ. Αποτελεί τιμή για μένα η αποδοχή του έργου μου από όλες τις παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου.

Ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια, κάναμε πολλά έργα, οτιδήποτε για το καλό της Θεσσαλίας μας και όπως πάντα έλεγα, όπου γυρίσεις το μάτι σου υπάρχουν έργα με την υπογραφή της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο κόσμος όμως αξιολογεί και κρίνει.

Ευχαριστώ τον πατέρα μου Βύρωνα, την αείμνηστη μάνα μου Ελένη, τον αδερφό μου Σάκη και τη σύζυγο μου Κατερίνα καθώς και την ευρύτερη οικογένεια μου για την ανοχή και τη στήριξη τους σε αυτό ταξίδι.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη για την τιμή και για όσα πήρα από αυτούς.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου αλλά και όλους τους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία μαζί τους.

Πάνω απ΄όλα όμως ευχαριστώ όλους εσάς που ήμουν δίπλα σας πάντα χωρίς να εξετάζω καν τι ψηφίζετε, όλους εσάς που μου δείξατε εμπιστοσύνη, όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Κι όπως όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτεαλλάζω σελίδα γεμάτος εμπειρίες, ολοκληρώνω έναν κύκλο με τον τίτλο του μακροβιώτερου τομεάρχη τουρισμού σε επίπεδο περιφέρειας, που συνεργάστηκε με 5 ηγεσίες Υπουργείου Τουρισμού, παραμένω ενεργός πολίτης να προσπαθώ να βοηθήσω με τις μικρές μου δυνάμεις την καθεμιά και τον καθένα από εσάς.

Τέλος συγχαίρω τη νέα περιφερειακή αρχή για την εκλογή της κι εύχομαι το έργο της να είναι πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου μας.

Γιάννης Μπουτίνας

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού

Περιφέρειας Θεσσαλίας

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή