Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Γιώργος Μαγκούτης στο πλευρό του Κώστα Μαράβα

Νέα υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Πύλης. Ο Μαγκούτης Γεώργιος του Βασιλείου ετών 33 απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Μένει μόνιμα στους Γόμφους και είναι εκλεγμένο μέλος της Τοπικής Κοινότητας Γόμφων, καθώς και μέλος του οικείου Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ο ίδιος δήλωσε… «θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του Δημάρχου Κώστα Μαράβα να συμπορευτώ μαζί του. Έχουμε το ίδιο όραμα για τον τόπο μας συνολικά και αυτό για μένα είναι υπέρτατη αξία.
Εκτιμώ τον Δήμαρχο κ. Μαράβα σαν άνθρωπο, και υπήρξε άριστη συνεργασία μαζί του σε σχέση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την Τοπική Κοινότητα.

Πιστεύω ότι ο κ. Μαράβας επιτελεί σπουδαίο έργο στον Δήμο Πύλης και θέλω να συμβάλω σ’ αυτό με τον δικό μου τρόπο για την συνέχιση του, βοηθώντας συγχρόνως και τον τόπο μου».

Από τη μεριά του ο Κώστας Μαράβας δήλωσε για τη νέα υποψηφιότητα… «καλωσορίζω στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ το Γιώργο το Μαγκούτη. Έναν άνθρωπο που έχει αφήσει το αποτύπωμά του τόσο στην τοπική κοινότητα Γόμφων, όσο και στα πολιτιστικά δρώμενα μέσω του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου. Έναν άνθρωπο συνώνυμο της προσφοράς και της δημιουργίας. Του εύχομαι καλή δύναμη».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή