Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Γρηγόριος Μπακογιάννης από Λαφίνα επιλέγει «Πορεία στο Μέλλον»

Σε μια δυναμική προσθήκη στο συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» προχώρησε ο Θοδωρής Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Μπακογιάννη Γρηγόριο του Λεωνίδα και πορεύονται από κοινού, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Γρηγόρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην όμορφη Λαφίνα και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητα του δήλωσε πως «Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου. Αγαπώ πολύ τη Λαφίνα και θαυμάζω τον ορεινό μας όγκο. Σκοπός της ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι η θέληση μου να προσφέρω ανιδιοτελώς στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συγχωριανών μου. Τα τελευταία χρόνια επικρατεί μια εκκωφαντική στασιμότητα στον ορεινό όγκο.

Η Δημοτική Αρχή είναι εμφανώς κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών. Θεωρώ ότι ο συνδυασμός “Πορεία στο Μέλλον” είναι η πλέον κατάλληλη και αξιόπιστη λύση για να δώσει πνοή εξέλιξης και ανάκαμψης στα απομακρυσμένα χωριά μας και γι’αυτό το λόγο θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Θεοδώρου Χήρα».

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας, ανέφερε σχετικά ότι «Ο Γρηγόρης είναι ένας δραστήριος και ενεργός πολίτης. Άνθρωπος μεθοδικός και συγκροτημένος.

Έχει μάθει να διεκδικεί το άριστο και δεν συμβιβάζεται με το μέτριο. Διαθέτει τεκμηριωμένη άποψη και είναι πρόθυμος να ασχοληθεί με τα προβλήματα της καθημερινότητας του ορεινού όγκου.

Τον ευχαριστώ που συμμετέχει δυναμικά στον αγώνα μας για την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ.

Ο Γρηγόρης θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Νεράιδας-Λαφίνας.

Γρήγορη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή