Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Ηλίας Τσιαούσης κερδίζει το στοίχημα ενός σύγχρονου Κέντρου Υγείας στην περιοχή

«Τρέχουν» τα έργα για την ανέγερση του Κ.Υ. Μουζακίου μετά την ολοσχερή καταστροφή του από τον Ιανό

Τα σημάδια του Ιανού αρχίζουν και σβήνουν σιγά σιγά από τον όμορο δήμο Μουζακίου του ν. Καρδίτσας. Σημαντικό έργο στην κατεύθυνση αυτή είναι η ανέγερση ενός νέου Κέντρου Υγείας που θα εξυπηρετεί κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής. Θυμίζουμε ότι όσον αφορά τις υποδομές, η δομή πρωτοβάθμιας υγείας ήταν μια μεγάλη απώλεια από την καταστροφική επέλαση της κακοκαιρίας Ιανός, μιας και είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Όπως καταγράφει τον Trikalanews.gr, ήδη η ανέγερση του νέου κτηρίου έχει περάσει στην τελική φάση. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κέντρο υγείας, που κατασκευάζεται πάνω στον περιφερειακό δρόμο προσφέροντας εύκολη προσβασιμότητα. Την έναρξη και ολοκλήρωση του έργου παρακολουθεί στενά ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης, μιας και αποτέλεσε πρόσκληση η κατασκευή ενός τέτοιου έργου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα βέβαια με τα καθ’ ημάς ζητήματα, δηλαδή τα θέματα που αφορούν την Δυτική Θεσσαλία, στην ευθύνη του έχει την πρωτοβάθμια υγεία όλης της υγειονομικής περιφέρειας που εκτείνεται και στην Στερεά Ελλάδα. Μάλιστα, αυτές τις μέρες παραδίδεται και δομή πρωτοβάθμιας υγείας και σε παραθαλάσσιο χωριό της Στυλίδας με στόχο το σύνολο των καλοκαιρινών θέρετρων να έχουν ιατρική κάλυψη.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή