Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Ιορδάνης Νικολάου από Πηγή υποψήφιος με τον Χήρα

Σε μία επιπλέον αξιόλογη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας και επίσημα, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Νικολάου Ιορδάνη και πορεύονται από κοινού, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Ιορδάνης κατάγεται από την Πηγή Τρικάλων. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και πατέρας δύο τέκνων.

Κατά την περίοδο 01-01-2011 έως 31-8-2014 διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Πηγής Τρικάλων.

Ο ίδιος, με αφορμή την υποψηφιότητά του ανέφερε σχετικά …. << Έχουμε μπροστά μας μια κρίσιμη αυτοδιοικητικά στιγμή. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε σελίδα στο Δήμο Πύλης και από την παρατεταμένη στασιμότητα και οπισθοδρόμηση που βιώνουν τα χωριά μας τα τελευταία χρόνια….να περάσουμε στην εποχή της ανάπτυξης, της ανάκαμψης και της ποιοτικής αναβάθμισης της καθημερινότητάς μας.

Για αυτούς τους λόγους, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου και δηλώνω δυναμικό ΠΑΡΩΝ στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα , όντας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” , όπου και ηγείται. >>

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε…. << Ο Ιορδάνης έχει διαχρονικά έμφυτο το “μικρόβιο” της ενασχόλησης με τη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Άνθρωπος μεθοδικός, δραστήριος, συγκροτημένος, υπεύθυνος, κοινωνικά ανήσυχος και με τεκμηριωμένη άποψη. Ένας αεικίνητος ενεργός πολίτης!!!

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, είχε αφήσει ομολογουμένως εξαιρετικά δείγματα γραφής, ως Πρόεδρος της Κοινότητας Πηγής.

Τον ευχαριστώ πολύ που αποδέχτηκε την πρόταση μου και συμμετέχει στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.

Ο Ιορδάνης αυτή τη φορά κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύλης στην Δ.Ε Γόμφων.

Ιορδάνη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή