Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο καιρός …φέρνει εσωτερικούς τουρίστες σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα

Πώς θα κινηθεί τουριστικά ο νομός του Αγίου Πνεύματος

Μπορεί να καθημερινά να αναφερόμαστε στον …κακό μας τον καιρό, με τις βροχερές μέρες που διανύουμε να μη θυμίζουν σε τίποτα καλοκαίρι, όμως αυτό λειτουργεί θετικά προς τον νομό Τρικάλων τουριστικά και ειδικά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Μιλάμε βέβαια για τον εσωτερικό τουρισμό και τους επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Όπως καταγράφει το Trikalanews.gr, συνήθως το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, οι περισσότεροι προτιμούν παραθαλάσσια μέρη και νησιά. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες που θυμίζουν …φθινόπωρο εδώ και καιρό, έχουν στρέψει αρκετούς να κλείσουν το τριήμερό τους στον νομό Τρικάλων. Τα Μετέωρα βέβαια είναι μια πρόταση διαχρονικά, ωστόσο φέτος, φαίνεται ότι ένα μεγάλο ποσοστό των εκδρομέων θα προτιμήσουν την περιοχή μας αντί για τα πρώτα μπάνια του Ιουνίου. Αυτό φαίνεται τουλάχιστον από τις κρατήσεις μέχρι τώρα σε καταλύματα της περιοχής που καθημερινά δείχνουν όλο και πιο μικρή διαθεσιμότητα.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη στην περιοχή έχουν καταφθάσει τουρίστες από όλο τον κόσμο. Φέτος, φαίνεται για τον νομό Τρικάλων να είναι η χρονιά των Αμερικάνων, οι οποίοι ήδη καταφθάνουν με δεκάδες απευθείας πτήσεις στην Ελλάδα καθημερινά.

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή