Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο καιρός της Πρωτομαγιάς σε όλο τον νομό Τρικάλων

Που προβλέπονται συννεφιές και βροχή

Με το βλέμμα στις καιρικές προβλέψεις είναι οι Τρικαλινοί και οι επισκέπτες για την ερχόμενη Πρωτομαγιά θέλοντας φυσικά να διασφαλίσουν ότι η όποια εξόρμηση θα γίνει με καλό καιρό. Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν προβλέπεται σε κάθε περίπτωση. Το Trikalanews.gr παρουσιάζει τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν σε κάθε Δήμο της περιοχής μας.

Έτσι, για τα Τρίκαλα προβλέπεται σχετικά αίθριος καιρός με συννεφιές βέβαια και τη θερμοκρασία να κυμένεται με βάση το meteo από 14 εως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για την Καλαμπάκα, οι αντίστοιχες προβλέψεις κάνουν λόγο για ίδιες πάνω κάτω συνθήκες. Οι θερμοκρασίες θα κινηθούν εως και 20 βαθμούς κελσίου. Το μεσημεράκι ο ήλιος θα χαμογελάσει στην περιοχή, αλλά ταυτόχρονα δεν θα λείψει και αέρας στα 4 μποφόρ ΝΑ.

Στην Πύλη, η κατάσταση φαίνεται να διαφέρει με τις θερμοκρασίες να φτάνουν μέχρι τους 19 βαθμούς κελσίου, αλλά να σημειώνονται βροχές διαφορετικής εντάσεως στη διάρκεια της μέρας.

Τέλος στη Φαρκαδόνα, τα κοντομάνικα φαίνεται ότι θα βγούνε από τις ντουλάπες την ερχόμενη Δευτέρα με το θερμόμετρο να κινείται εως 22 βαθμούς κελσίου και με συνολικά αίθριο καιρό με εξαίρεση κάποιες τοπικές συννεφιές.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή