Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο κακός χαμός στην Καλαμπάκα για το γηπεδικό – Ιδιώτες έβαλαν λουκέτο για να μην το χρησιμοποιούν οι δημότες !

Ένας κακός χαμός επικρατεί στο Δημοτικό Στάδιο “Καλαμπάκας” με αφορμή τις ώρες χρήσης των χώρων του “Βασίλης Καρακίτσιος” ένας χαμός με προέκταση σε αστυνομία , εξώδικα και απειλές για μηνύσεις.

Από τη μια ο νεοσύστατος σύλλογος ποδοσφαίρου “Άθλος” θεωρεί πως έχει κάθε δικαίωμα να προπονείται στους χώρους του σταδίου και… προπονείται χωρίς την απαραίτητη άδεια από την Δημοτική αρχή από την άλλη ο ΑΣ Μετέωρα δεν επιθυμεί άλλη ομάδα να προπονείται στο γήπεδο.
Μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα συντηρείται για παραπάνω από δύο μήνες.

Πρόσφατα προέκυψε μάλιστα και ένα ακραίο περιστατικό όπου σύλλογος στίβου κλείδωσε με λουκέτο την είσοδο για να μην γίνεται χρήση του ταρτάν από πολίτες την ώρα που προπονούνται οι αθλητές του με συνέπεια δημότες που αθλούνται και μαθητές που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις να γυμνάζονται στον περιβάλλοντα χώρο που κατά κύριο λόγο είναι στρωμένος με τσιμέντο (σ.σ παρά το γεγονός ότι ένας διάδρομος πρέπει με απόφαση να είναι πάντα ανοικτός για το κοινό).

Σίγουρα οι παραπάνω καταστάσεις δεν τιμούν κανέναν με την Δημοτική αρχή να παρουσιάζεται ανήμπορη να δώσει λύση ενώ “φως’ για την γενική χρήση των χωρών του σταδίου αναμένεται να ρίξει το Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του μήνα. Αν ρίξει…

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή