Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο καύσωνας επηρέασε τις …εκπτώσεις στην αγορά των Τρικάλων

Με πτώση έκλεισε το πρώτο 10ήμερο

Η περίοδος των καλοκαιρινών εκπτώσεων είναι γεγονός, κι ενώ οι καταναλωτές τις περιμένανε με ανυπομονησία, ο καύσωνας φαίνεται να έχει πάει τα πράγματα πίσω.

Όπως είπε στο trikalanews.gr ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστος Μπλουγούρας, το ξεκίνημα των εκπτώσεων ήταν δυναμικό, με τις 3-4 πρώτες μέρες να πηγαίνουν αρκετά καλά και να φαίνεται η διάθεση του κόσμου να ψωνίσει.

Ωστόσο, με την αύξηση της θερμοκρασίας μειώθηκε και η κίνηση και το πρώτο Σαββατοκύριακο έκλεισε με ελάχιστους καταναλωτές να κινούνται στα εμπορικά καταστήματα.

Μάλιστα, ενώ την περασμένη Κυριακή υποτίθεται ήταν ανοιχτά τα καταστήματα, στην περιοχή μας ανοίξανε ελάχιστοι, με το ποσοστό να είναι κάτω του 1% και το άνοιγμα να το κάνουν μόνο οι μεγάλες αλυσίδες.

Ο εμπορικός κόσμος βρίσκεται σε αναμονή και μέχρι το τέλος Ιουλίου και με τον πρώτο απολογισμό θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Πάντως, ενώ πάντα η αρχή της περιόδου των εκπτώσεων αποφέρει και τον μεγαλύτερο τζίρο, ο εμπορικός κόσμος έχει φιλοδοξίες από αυτές τις εκπτώσεις!

«Οι πολύ καλές προσφορές και τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων μας καθιστούν αισιόδοξους ότι τα περισσότερα καταστήματα θα κλείσουν τις εκπτώσεις με θετικό πρόσημο» αναφέρει ο κ. Μπλουγούρας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή