Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Κινέζος Δικτάτορας, πρότεινε να μας μαρκάρουν με Barcode

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Η πανδημία του κορωνοϊού, μπορεί να επέβαλε τις προστατευτικές μάσκες σε όλο τον πληθυσμό του πλανήτη, αλλά έδωσε την ευκαιρία στους εκφραστές της παγκοσμιοποίησης να ρίξουν τα προσωπεία και να αποκαλυφθούν οι πραγματικές τους προθέσεις.

Πρώτος και καλύτερος ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping, ο οποίος είπε στη σύνοδο των G20, η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, πώς να μαρκάρουν ολόκληρο τον πληθυσμό του πλανήτη με Barcode, προκειμένου να διευκολυνθεί η διακίνηση του εμπορίου και η ασφαλής ανάπτυξη του τουριστικού τομέα, ο οποίος κινδυνεύει θανάσιμα από τέτοιου είδους πανδημίες στο μέλλον.

Εξ’ άλλου αυτό στην Κίνα γίνεται εδώ και καιρό. Με τον τρόπο αυτό είχε και τα απίστευτα αποτελέσματα μείωσης των κρουσμάτων κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Τι λέτε, δεν είναι πολύ δελεαστικό επιχείρημα; Ταυτόχρονα όμως έχει σε απόλυτο έλεγχο ολόκληρο τον πληθυσμό, για πολλές ακόμη δραστηριότητές του, που έχουν να κάνουν με τις ατομικές ελευθερίες, οι οποίες στη χώρα του φυσικά είναι ανύπαρκτες.

Η πρότασή του προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, φαίνεται να βρήκε ώτα ευήκοα στο προσφιλές του ακροατήριο των 20 οικονομικά πιο ισχυρών χωρών του πλανήτη, αφού αυτή η θέση του, φαίνεται να εκφράζει απόλυτα τους υμνητές της παγκοσμιοποίησης.

Δηλαδή να μαρκάρονται οι πολίτες όπως τα ζώα στις φάρμες, για να ξεχωρίζουν τα υγιή από τα φιλάσθενα ή τα άρρωστα, όπου τα τελευταία συνηθίζεται, τουλάχιστον για τα ζώα, να πηγαίνουν για θανάτωση.

Αυτές τις «δημοκρατικές» απόψεις συζητούν στα μεγάλα οικονομικά συνέδρια, ηγέτες κατ’ επίφαση δημοκράτες, που ηγούνται χωρών, απολυταρχικών καθεστώτων, όπως η Κίνα.

Ετοιμάζουν ένα καθεστώς τρόμου για την παγκόσμια κοινότητα, για να στηρίξουν τα οικονομικά συμφέροντα της παγκόσμιας ελίτ που τους στηρίζει. Οι κοινωνίες απαθείς παρακολουθούν τα σενάρια που απεργάζονται, τα οποία μέχρι πρότινος έμοιαζαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και τώρα πέφτουν στο τραπέζι του διαλόγου, ως ρεαλιστικά και άμεσα υλοποιήσιμα.

Συνομιλούν επί ίσοις όροις, δημοκράτες, δικτάτορες, φασίστες και λογής παρανοϊκοί και καιροσκόποι για το μέλλον της ανθρωπότητας, ερήμην όμως των πολιτών, που είναι τα δισεκατομμύρια των κατοίκων αυτού του πλανήτη, τους οποίους αντιμετωπίζουν στα οικονομικά συνέδρια, ως ζώα σε φάρμες.

Ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει. Δεν μπορεί να παρακολουθεί απαθής αυτή την παράνοια που έχουν αρχίσει να συζητούν.

Την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος θα την καρπωθούν και οι 20. Την αποτυχία του θα την χρεώσουν σε ένα αδίστακτο δικτάτορα που την πρότεινε. Το κακό όμως θα έχει συντελεστεί αν δεν αφυπνιστούν οι κοινωνίες, για να βάλουν τέλος σ’ αυτή τη ζοφερή κατάσταση που μας οδηγούν, με τις απρόβλεπτες συνέπειες για τον άνθρωπο.

Πρέπει να σταματήσουμε με κάθε τρόπο αυτή την τρέλα που ξεκίνησαν.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή