Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Κωνσταντίνος Τζιμούρτος από Πηγή επιλέγει «Πορεία στο Μέλλον»

Σε μία πολλά υποσχόμενη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» προχώρησε και επισήμως ο Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Τζιμούρτο Κωνσταντίνο του Βασιλείου και συμπορεύονται στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Κώστας γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα στην Πηγή Τρικάλων και είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Ο ίδιος με αφορμή την υποψηφιότητά του, δήλωσε πως «Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση των συγχωριανών μου. Αγαπώ το χωριό μου και πονάω τον τόπο που μεγάλωσα και ζω μόνιμα. Θέλω να βοηθήσω στον μεγάλο αγώνα για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης και γι’ αυτό συστρατεύομαι στο πλευρό του Θεοδώρου Χήρα , καθώς το όραμα του ταυτίζεται με το δικό μου.

Σκοπός της ενασχόλησής μου με τα κοινά είναι να βοηθήσω ενεργά στην επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συγχωριανοί μου. Η Δημοτική Αρχή τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει ελάχιστα στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών και αυτό πρέπει επιτέλους να αλλάξει».

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε πως» Ο Κώστας είναι ένας εργατικός και τίμιος νέος. Άνθρωπος λαϊκός , κοινωνικός και ευρέως αγαπητός στο χωριό του. Σοβαρός, υπεύθυνος, συγκροτημένος, πρόθυμος και δραστήριος.

Τον ευχαριστώ θερμά που αποδέχτηκε την πρόταση μου και συμμετέχει στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.

Ο Κώστας θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πηγής.

Κώστα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή