«Ο Κουνενές» στο θέατρο Ελυζέ

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία σε σενάριο του Κώστα Πρετεντέρη, παίζεται για λίγες ακόμη μέρες στο θέατρο Ελυζέ στα Ιλίσια, με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Γιώργο Λαμπάτο, « Ο Κουνενές».

Το θέμα του έργου είναι άκρως Ελληνικό. Αναφέρεται στην αρρωστημένη σχέση μάνας και γιού. Ενός γιού που είναι αγκιστρωμένος στο ζωνάρι της μάνας του και κάθε τι που κάνει περνάει από τη δική της έγκριση, όσο χρονών κι αν φτάσει το καμάρι της.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις αποφάσεις για την προσωπική ζωή της μάνας. Περνάνε από τον έλεγχο του γιού. Είναι μια σχέση αλληλεξάρτησης με αποτέλεσμα να αποκαλούν το γιο, γνωστοί  και φίλοι, «Κουνενέ», ο οποίος στα 40 του χρόνια δεν μπόρεσε να ξεφύγει από αυτή την αρρωστημένη σχέση και να της ανακοινώσει ότι επί τρία χρόνια αγαπάει μια γυναίκα και θέλει να την παντρευτεί.

Στο έργο διαδραματίζονται πολλά ευτράπελα και ξεκαρδιστικά γεγονότα. Η σκηνοθεσία είναι του Βαγγέλη Πανταζή.

Παίζουν εννέα ηθοποιοί: Γιώργος Λαμπάτος, Ρούλα Σπύρου, Χριστίνα Πετράκη, Βίκυ Πρωτογεράκη, Θόδωρος Δανίκας, Όλγα Κανλή, Μαρίνα Χατζηγεωργίου, Μένιος Βλοχαϊτόπουλος, Αλεξάνδρα – Πολυτίμη Καλομοίρη.

Οι παραστάσεις παίζονται κάθε Σάββατο στις 9:00 μ.μ. και κάθε Κυριακή και Δευτέρα στις 7:30 μ.μ.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή