Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Κουτσιανίτης Χρήστος από το Περτούλι επιλέγει “Πορεια στο Μέλλον”

Μια πολλά υποσχόμενη υποψηφιότητα στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα

Μία πολλά υποσχόμενη υποψηφιότητα για τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” επισφραγίστηκε και επισήμως, καθώς ο Κουτσιανίτης Χρήστος θα είναι υποψήφιος στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο Χρήστος είναι 40 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περτούλι και είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι παντρεμένος με τη Βλαχοδήμου Μαίρη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Από νέος έχει δραστηριοποιηθεί στα κοινά συμμετέχοντας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Περτουλίου για 14 χρόνια, εκ των οποίων τα 8 ως Πρόεδρος καθώς επίσης και για 5 χρόνια συμμετείχε στον Παλιό Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων.

Φέτος , αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά… «Από μικρός έμαθα να αγωνίζομαι και να διεκδικώ ακόμη και τα πιο απλά πράγματα της ζωής. Αγαπώ το χωριό μου και πιστεύω ότι με την επιμονή μου και σε συνάρτηση με το όραμα του κ. Χήρα, θα πραγματοποιηθεί ο φιλόδοξος σκοπός μου: Να αποκτήσει ξανά το χωριό μου τη θέση και το κύρος που του αξίζει, όχι μόνο στο Δήμο μας αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα».

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας δήλωσε τα εξής…. «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που ο Χρήστος αποτελεί πλέον και επίσημα στέλεχος του συνδυασμού μας.

Πρόκειται για ένα άτομο αεικίνητο, που θέτει συνεχώς νέους στόχους και χαίρει εμπιστοσύνης τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή. Αξιώνει ότι με το ζήλο του, την μεθοδικότητά του και την στήριξη των συγχωριανών του θα καταφέρει να αποδείξει τις δυνατότητές του , προς όφελος του τόπου του.

Ο Χρήστος θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Περτουλίου.

Χρήστο καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!»

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή