Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος με την πρώτη πολυπληθή εκδήλωση έδωσε φωνή στη γυναίκα

Με μεγάλη επιτυχία η πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης»

Μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του Grand Meteora Hotel για να χωρέσει την πρώτη επίσημη εκδήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Μετεώρων και του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» Λευτέρη Αβραμόπουλου

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr η εκδήλωση με κοινωνικό πρόσημο καθώς στο προσκήνιο βρέθηκε ο γυναίκειος ρόλος, στην πολιτική, στην κοινωνία, στο επιχειρείν, στην οικογένεια έγινε το απόγευμα της Πέμπτης.

Ανοίγοντας την εκδήλωση και μιλώντας για τον γυναικείο ρόλο στην σύγχρονη κοινωνία, ο εορτάζοντας Λευτέρης Αβραμόπουλος που δέχθηκε εκατοντάδες ευχές, φάνηκε πως είναι ένας άνθρωπος με κοινωνικές αγωνίες, ενώ παράλληλα ανέλυσε τις σκέψεις του για το πρόβλημα των έμφυλων ανισοτήτων, για την ανάγκη οικοδόμησης μιας κοινωνίας ίσων ευκαιριών, με δικαιοσύνη και συμμετοχή για όλους.

Παράλληλα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει ως η επόμενη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μετεώρων.

«Οι δυσκολίες που έρχονται να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες είναι πολλαπλές σε κάθε επίπεδο, όπως πολλαπλοί είναι και οι ρόλοι τους. Οι γυναίκες είναι άξιες γιατί μπορούν και τα καταφέρνουν, δίνοντας έναν σκληρό και άνισο αγώνα. Οι σύγχρονες γυναίκες είναι πολύ ικανές, έχουν πετύχει δεξιότητες, διακρίνονται για την πλούσια μόρφωση και καταφέρνουν να διαχειρίζονται εξίσου καλά σύνθετες καταστάσεις και προβλήματα μαζί με τους άνδρες. Εγώ προσωπικά θα τολμήσω να πω ότι το πράττουν καλύτερα και από τους άνδρες, αποφεύγοντας κακοτοπιές γιατί ξέρουν να ελίσσονται, έχοντας πιο ανθρώπινο πρόσωπο», ανάφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αβραμόπουλος.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήραν τέσσερις γυναίκες που με το παράδειγμά τους, με το πείσμα τους, την θέληση τους σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον προσπαθούν να δώσουν όλα αυτά που θα πρέπει να έχουμε ως κοινωνία.

Ο λόγος για την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, την αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Τρικάλων Σοφία Αλεστά, την hair stylist Μαρία Καρούτα και τη φωτογράφο Εύη Ναστογιάννη.

Γυναίκες, που πρωταγωνιστούν σε όλα τα πεδία δραστηριότητας και μοιράστηκαν μαζί με το κοινό τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις τους ως μάχιμες γυναίκες.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν τοπικοί και πολιτικοί φορείς, κυρίως από το «γαλάζιο» στρατόπεδο, αλλά και πλήθος κόσμου που έσπευσε να δηλώσει την στήριξή του, στην προσπάθεια που κάνει ο Λευτέρης Αβραμόπουλος προκειμένου να αναδείξει κοινωνικά ζητήματα της περιοχής και όχι μόνο.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου κατακλύστηκε κυριολεκτικά από κόσμο, ενώ και στον εξωτερικό χώρο παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση από γιγαντοοθόνη.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή