Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Λευτέρης Τσικρικάς για τις πολιτικές εξελίξεις

Μαύρες ώρες περνάει η Δημοκρατία στη χώρα μας. Ο Ισίδωρος Ντογιάκος θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καθώς παραβιάζει το ίδιο το Σύνταγμα και λειτουργεί σαν πραιτοριανός του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι προ μηνών απειλές για φορολογικούς ελέγχους σε δημοσιογράφους που έπρεπε από μόνες τους να είχαν δείξει την πόρτα της εξόδου στον κ. Ντογιάκο, μια και με τη στάση του ευτελίζει το αξίωμα που υπηρετεί.
Την ώρα που η χώρα ταλανίζεται από τα σκάνδαλα της ΝΔ, καθώς ο Πρωθυπουργός φέρεται να παρακολουθεί πολιτικούς αντιπάλους (αλλά και φίλους), τον αρχηγό του στρατεύματος αλλά και όποιον ένιωθε ότι αποτελεί απειλή, ενώ παράλληλα κάθε 2 μέρες βγαίνει και μια νέα υπόθεση διασποράς δημοσίου. χρήματος, θα περιμένει κανείς από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να έχει κινήσει διαδικασίες διερεύνησης των υποθέσεων αυτών.
Ο κ. Ο Ντογιάκος όχι μόνο δεν έχει κινήσει τέτοιες διαδικασίες αλλά προσπαθεί να παρεμποδίσει και το συνταγματικό έργο της ΑΔΑΕ, το οποίο είναι η αναζήτηση της αλήθειας για τις παρακολουθήσεις.
Οι στιγμές που ζούμε είναι πολύ κρίσιμες. Οι επερχόμενες εκλογές δεν θα κρίνουν μόνο την καθημερινότητα των πολιτών. Στις επόμενες εκλογές ο λαός πρέπει να δώσει ισχυρή εντολή για την επιστροφή των ακριβών κλοπιμαίων της κυβέρνησης Μητσοτάκη:
Της Αξιοπρέπειας, της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας!
Λευτέρης Τσικρικάς
Μέλος Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων & Εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων
TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή