Ο Μιχαλάκης έχει στήσει μηχανισμό κομματαρχών

By: Trikalanews
26 Φεβ 2020 23:30

Ευθεία επίθεση στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων έκανε στα ερτζιανά ο πρώην αντινομάρχης και στενός συνεργάτης του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Τρικάλων Μικέλη Χατζηγάκη, Γιώργος Γεωργίου.

Ο κ. Γεωργίου με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, ανέφερε ότι όχι μόνο δεν βοήθησε τον Μικέλη Χατζηγάκη αλλά ότι του έκανε και πόλεμο.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Αυτό που έγινε ήταν ότι παράγοντες σαν τον Χρήστο Μιχαλάκη πήγαν απέναντι μας, στηρίζοντας συγκεκριμένο υποψήφιο, ενώ δεν έπρεπε να πάρει σαν αντιπεριφερειάρχης καμία σαφή θέση. Ο Μιχαλάκης έχει στήσει μηχανισμό κομματαρχών, πχ είναι 20 κομματάρχες από 20 σταυρούς ο καθένας να έχει, βγήκε η διαφορά των 400 σταυρών που έχασε ο Χατζηγάκης. Δεν είναι ότι απλά δεν βοήθησε τον Μικέλη Χατζηγάκη, μας έκανε και πόλεμο. Ενώ τον ίδιο τον Μιχαλάκη τον ψήφισαν οι πάντες, Χατζηγακικοί, Σουρλικοί, κλπ,  ο ίδιος μετά πήρε θέση υπέρ κάποιου ενώ δεν έπρεπε. Εγώ τα είπα όλα αυτά στον ίδιο τον Χρήστο Μιχαλάκη, σε…πολλούς τόνους. Η ζωή όμως και η πολιτική συνεχίζονται».

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή