Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Μιχαλίτσης νέος πρόεδρος των Τρικαλινών συνταξιούχων εμπόρων

Μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2022 στα ανακαινισθέντα γραφεία του Σωματείου μας που στεγάζονται στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Ο πλειοψηφών σύμβουλος κ. Μιχαλίτσης Αδάμ κάλεσε τα νεοεκλεγέντα μέλη σε σώμα στις 23 Δεκεμβρίου 2022.

Άπαντες παρόντες και ομόφωνα διαμορφώθηκε το ακόλουθο Διοικητικό Συμβούλιο και τα υπόλοιπα όργανα του Σωματείου.


Στην πανηγυρική συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας και ο επίτιμος Πρόεδρος ΟΕΜΕΘ κ. Ηρακλής Μπλουγούρας.

Συνεχάρησαν τα νεοκλεγέντα μέλη για την επανεκλογή τους και την υποδειγματική δραστηριότητά τους σε θέματα προβλήματα των μελών του Σωματείου.

Στη σύντομη τοποθέτηση του Προέδρου κ. Μιχαλίτση χαιρέτησε και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστο Μπλουγούρα για την παρουσία και την έμπρακτη στήριξη του Σωματείου μας με αυθόρμητη συμμετοχή όλες τις δραστηριότητές μας.

Ευχαρίστησε τα μέλη της Ένωσης για τη συμμετοχή τους στις πρόσφατες καταστατικές υποχρεώσεις προς το Σωματείο μας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει τις δραστηριότητες σε θέματα εκδηλώσεων, εκδρομών και διακοπών. Ήδη έχει προγραμματιστεί εκδρομή στο νησί των Φαιάκων – Κέρκυρα στις αρχές του τρέχοντος Ιουνίου. Θα ακολουθήσουν εκδρομές–διακοπές σε θαλάσσιες περιοχές.

Ο κ. Μιχαλίτσης γνωστοποίησε ότι έγιναν ομόφωνα αποδεκτές και επικροτήθηκαν οι προτάσεις του επίτιμου Προέδρου κ. Ηρακλή Μπλουγούρα:

1) Να αναρτηθεί στα γραφεία του Σωματείου φωτογραφία του αειμνήστου Τάκη Τριανταφύλλου, πρώτου Προέδρου της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Τρικάλων.

2) Να τιμηθεί ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Περικλής Βασιλός ενεργό μέλος του σωματείου με τον τιμητικό τίτλο του επίτιμου μέλους της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Τρικάλων.

3) Επίσης με ομόφωνη απόφαση του νέου Δ.Σ. στην πρόταση του κ. Μιχαλίτση να τιμηθεί με πλακέτα της Ένωσης Συνταξιούχων Τρικάλων η Πανελλήνια Πρόεδρος Συνταξιούχων Εμπόρων ΤΑΕ–ΟΑΕΕ Γωγώ Παπαδάκου σε χρόνο που θα καθοριστεί σύντομα.

Ο κ. Μιχαλίτσης αναφέρθηκε στην πρόσφατη φιλική μεσημεριανή συνάντηση σε γνωστή ταβέρνα στο κέντρο της πόλης που είχε απόλυτη επιτυχία. Δεν προβλέψαμε την τόσο μεγάλη συμμετοχή και προσέλευση των μελών μας με αποτέλεσμα ο χώρος του καταστήματος να μην επαρκεί για όλα τα μέλη μας. Το θέμα αυτό δεν θα επαναληφθεί.

Να ευχαριστήσουμε και να χαιρετήσουμε την παρουσία και στήριξη του επίτιμου Προέδρου κ. Ηρακλή Μπλουγούρα σε όλες τις διαδικασίες του Σωματείου μας.Ήδη πλέον είναι μέλος του Σωματείου μας.

Θα ήθελα από αυτόν εδώ το χώρο να ευχαριστήσω και δημόσια τη σύζυγό μου, Λαμπρούλα, που με στηρίζει και μου συμπαραστέκεται στις συνδικαλιστικές υποχρεώσεις.

Με το πέρας των διαδικασιών επακολούθησε μίνι γεύμα με εξαιρετικούς μεζέδες από γνωστή γειτονική ψησταριά και με άφθονο τοπικό κρασί–προσφορά από ιδιώτη οινοπαραγωγό υπαλλήλου του Επιμελητηρίου Τρικάλων. Την προετοιμασία του γεύματος την συντόνισε άψογα ο Οικονομικός Επόπτης Ντόβας Δημήτριος.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή