Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Παναγιώτης Τσόλας για τον Δήμο Πύλης που οραματίζεται και αγωνίζεται

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μαράβα μιλάει στο Trikalanews.gr

Ο Παναγιώτης Τσόλας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μαράβα και τον συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος», σε μια συνέντευξή του στο Trikalanews.gr μιλάει για τους στόχους του και τον Δήμο Πύλης που ονειρεύεται.

Κύριε Τσόλα, τι αποτελεί κινητήρια δύναμη και εισέρχεστε με τόση δυναμική στον αυτοδιοικητικό στίβο του Δήμου Πύλης;

Χαίρομαι πολύ που μου απευθύνετε αυτή την ερώτηση μιας και μπορεί πολλές φορές εμείς οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι να αναφερόμαστε γενικά σε ένα όραμα, όμως δεν αρκεί πολλές φορές αυτό. Το όραμα, πρέπει να έχει στόχους σαφείς, τεκμηρίωση και πράξεις.

Ο Δήμος Πύλης, είναι το σπίτι μας, αλλά κι ένας αγαπημένος προορισμός επισκεπτών όλης της χώρας. Θαυμάζω τον τόπο μου γιατί έχει καταφέρει να κρατήσει αναλλοίωτη την ανθρωπιά του, την ταυτότητά του. Αυτές είναι οι βάσεις που με παρακινούν να στηρίξω αλλά και να εξελίξω την περιοχή μας.

Πρώτο μέλημα είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε οι άνθρωποί μας, να μείνουν στον Δήμο Πύλης. Να μεγαλώσουν εδώ τα παιδιά τους, να προκόψουν και να ονειρεύονται στον τόπο μας το αύριο. Και αυτό χρειάζεται σκληρή δουλειά, μεγάλη προσπάθεια και προσήλωση στον στόχο μας.

Και ποια είναι τα βήματα της πρώτης γραμμής για την επόμενη μέρα των εκλογών;

Η καθημερινότητα των πολιτών, είναι το άλφα και ωμέγα πιστεύω στην τοπική αυτοδιοίκηση. Όλων των δημοτών μας, είτε μένουν στην Πύλη είτε στα χωριά του κάμπου είτε στις ορεινές περιοχές! Όλα αρχίζουν από εκεί και όλα πρέπει να καταλήγουν στην αναβάθμιση των συνθηκών της ζωής μας.

Ξεκινώντας από έργα υποδομής, καθημερινής ασφάλειας, καθαριότητας, επαρκών και σύγχρονων σχολικών μονάδων και αθλητικών εγκαταστάσεων, μπορούμε να προχωρήσουμε παράλληλα σε έργα και πράξεις που να φέρουν τον Δήμο μας στο προσκήνιο των δυναμικών δήμων της χώρας. Να σπάσουμε τον μύθο των μεγάλων αστικών κέντρων. Ένας περιφερειακός Δήμος βάζοντας «Πρώτα τον Άνθρωπο» μπορεί να αποτελέσει φάρο μεγάλων παρεμβάσεων κοινωνικών αλλά και αναπτυξιακών.

Τι αφουγκράζεστε από τους πολίτες που όλες αυτές τις ημέρες συναντάτε στις περιοδείες σας;

Όλες αυτές τις ημέρες, είμαι σε ανοιχτή γραμμή με συνδημότες μου κάθε ηλικίας, κάθε χωριού, κάθε γειτονιάς. Οι πολίτες αγκαλιάζουν το αληθινό, και χαίρομαι πολύ που εισπράττω την εμπιστοσύνη τους. Αυτό είναι και η πυξίδα μου για την επόμενη μέρα.

Αυτό είναι και το μήνυμα τους όλες αυτές τις ημέρες, να μην αδιαφορήσουμε και να είμαστε δίπλα τους. Βλέπετε, διανύουμε μια εποχή αλλαγών, ανατροπών. Η οικονομική κατάσταση, το φυσικό περιβάλλον, τα κοινωνικά δεδομένα, είναι ένα πεδίο που αλλάζει μέρα με την μέρα. Άρα, αυτό που θέλουν οι συμπολίτες μου, είναι στο πλάι τους να έχουν μια δημοτική αρχή που νοιάζεται, που προσπαθεί. Η δική μου προσωπική δέσμευση είναι αυτή.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή