Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο παθιασμένος ΑΟ Τρίκαλα πήρε το ντέρμπι με την Ελευσίνα (1-0)

Με το δεξί ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής ο ΑΟ Τρίκαλα που επικράτησε του Πανελευσινιακού με 1-0 στο ντέρμπι της πρεμιέρας.

Το ματς δεν ήταν εύκολο… και ο ΑΟ Τρίκαλα δυσκολεύτηκε στο πρώτο 45λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 12’ ο Μπούσης έπιασε σουτ για να διώξει ο Γρηγοριάδης. Ενώ στο 36’ το φάουλ του Λώττα βρήκε σε ετοιμότητα τον Γκλότσο. Στο 37’ σουτ του Κρητικού και πάλι ο Γρηγοριάδης αντέδρασε. Στο 39’ το φάουλ του Μακρυγιάννη δεν αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ.

Στην επανάληψη ο ΑΟΤ με Κορέλα αντί Αλεξίου στον χώρο του κέντρου μπήκε πιο ζωηρά απ’ ότι στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Πανελευσινιακός ήταν αυτός που έχασε μεγάλη ευκαιρία με την σέντρα. Ο Μίσκου έκανε το πλασέ και ο Παπακώστας έδιωξε σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή!

Στο 50’ ο Γιοκέ έκανε μία εκπληκτική κούρσα από τα αριστερά και έβγαλε την σέντρα για το κεφάλι του Κουτσιανικούλη που βρήκε την μπάλα που στην συνέχεια βρήκε και τον Κουσκουνά που με νέα κεφαλιά σημείωσε το 1-0!

Στην συνέχεια ο ΑΟΤ έλεγχε απόλυτα το ρυθμό και στο 82΄ο Κουτσιανικούλης έκανε το σουτ με τη μπάλα να μην βρίσκει στόχο. Ενώ στο 95’ ο Γιόκε έπιασε το σουτ για να φύγει η μπάλα από τα χέρια του τερματοφύλακα σε κόρνερ.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον Πανελευσινιακό «σφύριξε» ο κ. Κουτρομάνος απο την Καρδίτσα με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Γιοβάνη, Καλογριανίτη. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Λώττα, Ριζογιάννη, Τσιαφίτσα των Τρικάλων και Μπούση της Ελευσίνας.

AO Τρίκαλα (Τάκης Ρούσσας – Στέλιος Αρσένος): Γρηγοριάδης, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ριζογιάννης, Θεολόγου, Παπακώστας, Κουτσιανικούλης, Γιοκέ, Κουσκουνάς (90’ Κοντογεώργος), Λώττας (63’ Τσιαφίτσας), Αλεξίου (46΄Κορέλας)

Πανελευσινιακός (Ανδρέας Σκέντζος): Γκλώτσος, Αρναούτογλου, Κοτσώνης, Βοσνακίδης, Τεγούσης (67’ Γεμιστός), Μίσκου, Μπούσης, Κρητικός, Μακρυγιάννης, Μουστάκης (74’ Κακοσίμος), Μακρίδης

Τα αποτελέσματα: 1η αγωνιστική
ΑΟ Τρίκαλα – Πανελευσινιακός 1-0
Διγενής Νεοχωρίου – ΑΕ Λευκίμμης 0-0
Βύζας Μεγάρων – ΠΟ Φήκης 2-0
Τηλυκράτης Λευκάδας – Απόλλων Πάργας 1-0
Αστέρας Πετριτή – Ζάκυνθος 1-1
ΑΟ Υπάτου – Χαλκίδα 1-0
Ναυπακτιακός Αστέρας – Παναγρινιακός 1-2

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή